Ηγουμενίτσα: Επιστολή της Δήμητρας Γούλα στην ΟΛΗΓ για τα σάπια κιγκλιδώματα στα πλατάνια




Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο 
και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Αξιότιμε κύριε Σύμβουλε,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ζήτημα, πρωτίστως ασφάλειας, αναφορικά με τα κιγκλιδώματα που ευρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο στην χερσαία ζώνη λιμένα που οριοθετείται από τα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης έως και το λιμανάκι. 
 
 
 
Στον χώρο αυτό, που αποτελεί χώρο περιπάτου και αναψυχής, ευρίσκεται παράπλευρα μία από τις παιδικές χαρές της πόλης μας, όπου φιλοξενεί καθημερινά, ιδιαίτερα τους εαρινούς και καλοκαιρινούς μήνες, δεκάδες νηπίων και παιδιών.

 
Στα ανωτέρω λοιπόν κιγκλιδώματα (βλ. επισυναπτόμενες φωτογραφίες) έχουν προκληθεί φθορές λόγω σκουριάς, ενώ παρουσιάζουν σημαντικά κενά, καθώς λείπουν μεγάλα τμήματα του προστατευτικού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να προεξέχουν αιχμηρά άκρα σιδήρων αλλά και η έδρασή τους επί του εδάφους να μην είναι σταθερή. 
 
 
 
Ένα ακόμη στοιχείο, που συνηγορεί στο γεγονός ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, είναι ότι κατάντι των κιγκλιδωμάτων προς την πλευρά της θάλασσας, υπάρχουν βραχώδεις σχηματισμοί σε χαμηλότερο ύψος από το έδαφος με αποτέλεσμα η όποια πιθανή πτώση να ελοχεύει σημαντικό κίνδυνο να αποβεί μοιραία.

 
Ζητάμε λοιπόν,την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ανωτέρω ζήτημα, με έλεγχο του φθαρμένου προστατευτικού στηθαίου, αποξήλωση και αντικατάστασή του, όπου κριθεί αναγκαίο. 
 
 
 
Δεδομένης τόσο της πολιτικής σας διαδρομής, της ενασχόλησης σας με τα κοινά, αλλά και της ευαισθησίας σας για τα προβλήματα του τόπου, θεωρούμε ότι η παρέμβασή σας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα που εκτέθηκε ανωτέρω, είναι επιβεβλημένη. 
 
Με εκτίμηση,
Για την Κίνηση Ενεργός Πολίτης  
Δήμητρα Γούλα 

Κοιν: 
1. Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
2. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
Ηγουμενίτσα: Επιστολή της Δήμητρας Γούλα στην ΟΛΗΓ για τα σάπια κιγκλιδώματα στα πλατάνια Ηγουμενίτσα: Επιστολή της Δήμητρας Γούλα στην ΟΛΗΓ για τα σάπια κιγκλιδώματα στα πλατάνια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.