Παραιτήθηκε απο δημοτικός σύμβουλος η Μαρίνα Μπέση. Ο Πέτρος Πέτσιος στην θέση της


 
 
Την παραίτηση της από την θέση της δημοτικής συμβούλου ανακοίνωσε σήμερα η Μαρίνα Μπέση, με δήλωση της στην paramythia-online.gr.

Όπως αναφέρει η Μαρίνα Μπέση, αίτια της παραίτησης είναι το φόρτο εργασίας στην θέση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας. “Τους μήνες που μεσολάβησαν από την ανάληψη των καθηκόντων μου στη θέση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, διαπίστωσα ότι είναι αδύνατο να αντεπεξέλθω ταυτόχρονα και στις δύο εξαιρετικά υπεύθυνες θέσεις με αποτελεσματικότητα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο, αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών σε ψήφους Πέτρος Πέτσιος, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί σήμερα.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρίνας Μπέση:

Μετά από πολύ σκέψη και αφού εκτίμησα όλες τις παραμέτρους μιας τέτοιας απόφασης, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτησή μου από Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Σουλίου. Τους μήνες που μεσολάβησαν από την ανάληψη των καθηκόντων μου στη θέση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, διαπίστωσα ότι είναι αδύνατο να αντεπεξέλθω ταυτόχρονα και στις δύο εξαιρετικά υπεύθυνες θέσεις με αποτελεσματικότητα. Και οι δύο αυτές ιδιότητες απαιτούν υπευθυνότητα, πολύ χρόνο και διαθεσιμότητα, που ξεπερνούν τις ψυχικές και σωματικές μου αντοχές. Το χρονικό διάστημα που διετέλεσα στο Δήμο, προσέφερα με ανιδιοτέλεια όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου. Λυπάμαι ειλικρινά και ζητώ την κατανόηση των συμπολιτών μου που πίστεψαν σε μένα και με τίμησαν με την ψήφο τους. Παραιτούμαι λοιπόν από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Δεν παραιτούμαι όμως από την ευθύνη και την αγάπη μου για την πόλη και τον τόπο μας, και δηλώνω πάντα πρόθυμη και έτοιμη να τον υπηρετήσω με όποιον τρόπο μπορώ.
Παραιτήθηκε απο δημοτικός σύμβουλος η Μαρίνα Μπέση. Ο Πέτρος Πέτσιος στην θέση της Παραιτήθηκε απο δημοτικός σύμβουλος η Μαρίνα Μπέση. Ο Πέτρος Πέτσιος στην θέση της Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.