Μύρισε καλοκαίρι και οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στα Σύβοτα




Μύρισε καλοκαίρι... Μέσα Απριλίου, αλλά ο υδράργυρος έχει ανέβει για τα καλά και ήδη τα παραθαλάσσια μέρη της Ηπείρου αρχίζουν να ζωντανεύουν!!!

Οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν την Κυριακή στα Σύβοτα. Επρόκειτο για γκρουπ Γάλλων που κάνουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα και επέλεξαν μια από τις πιο γραφικές της Ηπείρου, για μία ημερήσια εκδρομή!

Το λιμανάκι και ο παραλιακός πεζόδρομος γέμισαν και ήδη η περιοχή άρχισε να μπαίνει σε τουριστικούς ρυθμούς!

Λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο, καθώς ο Μάιος είναι αυτός που παραδοσιακά ανοίγει τη σεζόν... Όμως η επιτάχυνση που γίνεται λόγω καιρού είναι καλοδεχούμενη. 
 

Τα Σύβοτα ήδη έχουν αποκτήσει τη δική τους θέση στην τουριστική αγορά και κατατάσσονται στους κορυφαίους θερινούς προορισμούς της χώρας.

Τα καταγάλανα νερά, το πράσινο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, οι πολλές και πανέμορφες παραλίες, τα νησάκια που δίνουν χρώμα εξωτικό, έχουν αναδείξει τα Σύβοτα όχι μόνο σε αγαπημένο προορισμό για Έλληνες και ξένους, αλλά και σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος, που συνδυάζει την ένταση του καλοκαιριού με την ηρεμία!
Μύρισε καλοκαίρι και οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στα Σύβοτα  Μύρισε καλοκαίρι και οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.