Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού Βρέθηκε σφαίρα σφηνωμένη στους πνεύμονες του θύματος


 
Με μια εξέλιξη η οποία ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα της αστυνομικής έρευνας,σχετικά με την άγρια δολοφονία του 25χρονου Αλβανού,ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος,από τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων,εκτίμησε πως ο θάνατος επήλθε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής και αφαίρεσε από τους πνεύμονες του θύματος,μια σφαίρα(μονόβολο κυνηγετικού όπλου)!
 
Το θύμα πρέπει να πυροβολήθηκε αρχικά στο λαιμό,η σφάιρα σφηνώθηκε στους πνέυμονες και έπειτα ο δράστης ή οι δράστες,τον αποκεφάλισαν.
 
Αρχικά οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως ο 25χρονος αιφνιδιάστηκε καθώς δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε βρέθεί παραμικρή αμυχή.
 
Τώρα πλεόν τα δεδομένα αλλάζουν και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,εξετάζουν πλεόν όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες δεν κινούνται μόνο στον χώρο της Αλβανικής κοινότητας.
 
Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα δυο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου,αν και οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μόνο το ένα,ενώ το δευτερο δνε έχει εντοπιστεί...
Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού Βρέθηκε σφαίρα σφηνωμένη στους πνεύμονες του θύματος  Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού Βρέθηκε σφαίρα σφηνωμένη στους πνεύμονες του θύματος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.