ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Δ.Ν.Ο.Η. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΣΙΑΒΟΥ


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8-5-2016, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εφήβων/νεανίδων και ανδρών/γυναικών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με τη συμμετοχή 447 αθλητών από 27 σωματεία από όλη την Ελλάδα. 
 
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και καλό καιρό και σηματοδοτήθηκε από τη συγκινητική επιστροφή στον κωπηλατικό στίβο της Αλεξάνδρας Τσιάβου, η οποία, παραδίδοντας μαθήματα αγωνιστικού πνεύματος, αθλητικής φινέτσας και αειθαλούς αγάπης για το άθλημα και το Σύλλογό της, κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. 
 
Πλαισιώθηκε από 22 νέους αθλητές του Ομίλου μας, 15 από τους οποίους κατέκτησαν μετάλλια, ενώ οι υπόλοιποι, στην πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Η μαχητικότητα των αθλητών μας, κατέταξε τον Όμιλό μας στην τέταρτη (4) θέση στη συνολική κατάταξη, επιτυχία τεράστια δεδομένης της σχετικά ολιγομελούς αποστολής μας. 
 
Οι αθλητές μας κατατάχθηκαν αναλυτικά ως εξής :

Χρυσό μετάλλιο :
Αλεξάνδρα Τσιάβου (σκιφ γυναικών).

Ασημένιο μετάλλιο :
- Σακαρέλη Παναγιώτα, Χριστοφίδη Ευγενία – Μαρία, Μπέζα Τριανταφυλλένια, Λούπα Μαργαρίτα (4κωπος νεανίδων).
- Σακαρέλη Παναγιώτα, Τσιάβου Αλεξάνδρα, Μπέζα Τριανταφυλλένια, Γκιώκα Σωτηρία (4κωπος γυναικών).

Χάλκινο Μετάλλιο :
- Μπέζα Τριανταφυλλένια, Βέρμπη Φλωρένια (2κωπος νεανίδων).
- Δημάκος Ελευθέριος, Αναστασίου Ευάγγελος, Κλεφτάκης Ανδρέας, Γεωργάκης Δημήτρης, Ιωάννου Θεόδωρος, Κλεφτάκης Κωνσταντίνος, Κάτσενος Πέτρος, Πάτσης Δημήτρης, Γεωργάκης Σπυρίδων (8κωπος μετά πηδαλιούχου εφήβων).

Τέταρτη θέση :
- Καλαγάνη Βικτωρία, Κουλούρη Φωτεινή, Ματρακούκα Ελευθερία, Κάτσιου Σοφία (4κωπος νεανίδων).
- Δημάκος Ελευθέριος, Αναστασίου Ευάγγελος, Στάθης Κωνσταντίνος, Γεωργάκης Δημήτρης (4κωπος εφήβων).
- Δημάκος Ελευθέριος, Αναστασίου Ευάγγελος, Στάθης Κωνσταντίνος, Γεωργάκης Δημήτριος (4κωπος ελαφρών βαρών ανδρών).

Έκτη θέση :
- Δημάκος Ελευθέριος, Αναστασίου Ευάγγελος (2κωπος εφήβων).

Ένατη θέση :
- Κώτσης Σωτήρης, Μπέζας Ιάσων (2πλό εφήβων).

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, το Μηνά Πανταζή, τον Σάββα Θωμάζο και τα SUPER MARKET «ΞΕΝΟΣ Α.Ε.», που με την ενεργή συμπαράσταση και συνδρομή τους, κατέστησαν εφικτή τη συμμετοχή των αθλητών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές μας για την εξαιρετική αυτή εμφάνιση και τους ευχόμαστε πολλές μελλοντικές επιτυχίες.
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Δ.Ν.Ο.Η. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΣΙΑΒΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Δ.Ν.Ο.Η. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΣΙΑΒΟΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.