Ηγουμενίτσα: Εκμίσθωση δύο κοινοχρήστων χώρων έναντι του παρκινγκ της εκκλησίας



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση δύο κοινοχρήστων χώρων, α) έναντι του παρκινγκ της εκκλησίας εμβαδού ογδόντα (80) μ2 και β) έναντι του πάρκινγκ της εκκλησίας ογδόντα (80) τ. μ , στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας όπως αυτοί αποτυπώνεται στα τοπογραφικά διαγράμματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, ψησταριές κλπ.).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 09-05-2016, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:30΄ μέχρι 12:00΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.
Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 30/04/2017, οπότε και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο. Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Άδεια λειτουργίας καταστήματος, με τη ρητή προϋπόθεση ότι αυτή ισχύει.
Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, αν είναι φυσικό πρόσωπο.
Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντος.
Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης, αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία και έγγραφο νομιμοποίησης του συμμετέχοντα.

Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, ήτοι, πρώτη προσφορά για πρώτο πόστο, 80μ2Χ 25€ ανά μ2 δύο χιλιάδες € (2.000,00 € Χ10%= (200 €) διακόσια ευρώ.

Για δεύτερο πόστο 80μ2Χ 25€ ανά μ2 δύο χιλιάδες € (2.000,00 € Χ10%= (200 €) διακόσια ευρώ.
Δημοτική ενημερότητα. Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας , περί μη οφειλής του συμμετέχοντος, (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
Φορολογική ενημερότητα. Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) για χρέη προς το δημόσιο του συμμετέχοντος, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το αντίτιμο χρήσεως ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00 € ) για κάθε πόστο. Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δημάρχου δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της έδρας του Δήμου. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100).

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Ηγουμενίτσα: Εκμίσθωση δύο κοινοχρήστων χώρων έναντι του παρκινγκ της εκκλησίας Ηγουμενίτσα: Εκμίσθωση δύο κοινοχρήστων χώρων έναντι του παρκινγκ της εκκλησίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.