Μπράβο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας βρήκε την πιο ευφάνταστη λύση για τις κλειστές δημόσιες τουαλέτες (+ΦΩΤΟ)

 
Επιτέλους, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, βρήκε "λύση" για τις κλειστές δημόσιες τουαλέτες.

Εμείς είχαμε αναδείξει το θέμα με ανάρτησή μας στις 6 Μαΐου αλλά τη λύση που βρήκε η Δημοτική Αρχή, δεν μπορούσαμε να τη φανταστούμε, ειδάλλως θα την είχαμε προτείνει. (Δείτε ΕΔΩ)

Για τη λύση του προβλήματος, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ηλία Λώλη, συνεργάστηκε με κάποιον άγνωστο (;) ασυνείδητο συμπολίτη μας.

Ο οποίος, συμπολίτης μας, προφανέστατα μετά από ζημιά στο μπάνιο του σπιτιού του, πέταξε τη παλιά λεκάνη του (και το επιπλάκι που πήρε υγρασία), δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της νυχτερινής πόλης, στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Παρασκευής.

 

Πέρα από το κωμικό της περίπτωσης, οφείλουμε να πούμε, πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας έχει συγκεκριμένες ημέρες που παραλαμβάνει βαριά αντικείμενα πολιτών για να τα μεταφέρει στα σκουπίδια, οπότε το πρόβλημα, για να είμαστε δίκαιοι, το δημιούργησε ο συμπολίτης μας και όχι ο Δήμος.

Θα περιμέναμε όμως, από μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που μεσολάβησε να είχε απομακρύνει τη λεκάνη και όχι να είναι μία από τις πρώτες εικόνες των χιλιάδων επισκεπτών του 3ημέρου στην περιοχή.

Η λεκάνη είναι ακόμα και τώρα (Τρίτη 21/6/2016 17:12), 

Ίσως βέβαια, με την παράλογη λογική, που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια αυτοί μας διοικούν,  στο μυαλό τους να έχει δοθεί λύση.


Υπαίθριες τουαλέτες λοιπόν ... και με θέα!!!
Μπράβο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας βρήκε την πιο ευφάνταστη λύση για τις κλειστές δημόσιες τουαλέτες (+ΦΩΤΟ) Μπράβο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας βρήκε την πιο ευφάνταστη λύση για τις κλειστές δημόσιες τουαλέτες (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.