Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα η ΝΔ στη Θεσπρωτία Τα παραλειπόμενα της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ




Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Angelica Pallas (μύρισαν εξουσία και μαζεύτηκαν), πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, παρουσία της Ευρωβουλευτή της ΝΔ κα Μαρία Σπυράκη. 
Δεν θα ασχοληθούμε με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, αφού και δεν θέλησαν το ρεπορτάζ μας, αλλά και τίποτα ουσιώδες δεν ειπώθηκε.
Θα σταθούμε μόνο στα ... προεόρτια.

Πριν αρχίσουν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας και ενώ η Ευρωβουλευτής κ. Σπυράκη καθόταν στο τραπέζι μεταξύ του κ. Γιόγιακα και του κ. Λάμπρου, σηκώθηκε και πήγε και χαιρέτησε τον πρώην Βουλευτή κ. Αντώνη Μπέζα, που ήταν στο ακροατήριο και ο οποίος αποχώρησε σε 15 λεπτά αργότερα, αφού πρώτα βεβαιώθηκε πως βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες.

Το πόσο σωστό όμως είναι ο επισκέπτης (και μάλιστα κυρία) να σηκώνεται και να πηγαίνει να χαιρετήσει κάποιον που είναι, υποτίθεται , στο «σπίτι» του, αυτό είναι άλλο θέμα.

Εκείνο, που είναι σοβαρό θέμα κ. Σπυράκη, είναι ότι προσποιηθήκατε πως είδατε τον κ. Μπέζα για πρώτη φορά από την άφιξή σας στην Θεσπρωτία, ενώ στην πραγματικότητα λίγες ώρες νωρίτερα, πριν έλθετε στον χώρο της εκδήλωσης , συναντηθήκατε, σαν σε παραμάγαζο, με τον κ. Μπέζα και λίγα Νεοδημορατικά «στελέχη», που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές «επιχείρησαν» ανεπιτυχώς να «αλώσουν» τη ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.
Και αντί να προσπαθήσετε να ενώσετε τις «αντιμαχώμενες» πλευρές (σίγουρα έχετε ενημερωθεί για τα έκτροπα κατά τις εσωκομματικές εκλογές), διαπράξατε διχαστική πράξη.

Στην συγκεκριμένη μυστική (;) συνάντηση με τη κα Σπυράκη, συμμετείχαν ο Αντώνης Μπέζας, ο Λάκης Ντάνης μετά του υιού, οι κυρίες Πάντου, Δηλαβέρη και Σούρλα καθώς και ο κ. Νίκος Γκαμπρέλας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας και το φωτογραφικό υλικό.

Η «ηθοποιήστικη» κίνησή σας λοιπόν κα Σπυράκη, να χαιρετίσετε τον καθήμενο κ. Μπέζα, προσέβαλε την νοημοσύνη του ακροατηρίου της Νομαρχιακής Συνέλευσης αλλά και το δικό μας ρεπορτάζ.

Αν αυτό ήταν προσπάθεια …αναστάσεως νεκρών, έπεσε στο κενό, διότι οι νεκροί δεν ανασταίνονται.


Η ομιλήτρια στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ κ. Σπυράκη αρνήθηκε να μιλήσει από το βήμα και δικαιολόγησε αυτή την άρνηση με το ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μιλάει καθήμενη, και τόνισε ότι αυτό είναι το σωστό. 
Από πού και από ποιόν κρίνεται αυτό ως σωστό; 
Οι Αρχαίοι μας Πολιτικοί και Ρήτορες, οι νεώτεροι Έλληνες Πολιτικοί, οι Δικηγόροι στα Δικαστήρια κ.π.λ. μιλάνε ΟΡΘΙΟΙ και έτσι τιμούν το ακροατήριό τους.

Ας είναι έτσι. Καθήμενος ο ομιλητής είναι και πιο κοντά στα χειρόγραφα και τα σκονάκια του….

Έκπληξη προκάλεσε και η δήλωση της κ. Σπυράκη όταν είπε: «Και τώρα οι Δημοσιογράφοι να βγουν έξω από την αίθουσα της Νομαρχιακής Συνέλευσης».

Γιατί; Τι μυστικά θα συζητούσαν, που δεν έπρεπε να τα ακούσουν οι Δημοσιογράφοι; 
Και αυτό από επαγγελματία Δημοσιογράφο, όπως είναι η ίδια. 
Κρίμα κ. Σπυράκη!

Και οι Δημοσιογράφοι βγήκαν από την αίθουσα αφήνοντας σε κάποιο φίλο τους το ανοιχτό mp3 τους, καταγράφοντας με το Νι και με το Σίγμα κάθε λέξη των εργασιών της Συνελεύσεως, παρ’ ότι και από την ανοιχτή πόρτα ακουγόταν τα λεγόμενα.

Βέβαιοι οι Δημοσιογράφοι τζάμπα έκαναν τον κόπο να ακούσουν τις μαγνητοφωνήσεις.

Άνθρακας ο Θησαυρός.

Τίποτα ουσιώδες, τίποτα εποικοδομητικό, τίποτα ελπιδοφόρο.

Φωτεινή εξαίρεση οι ομιλίες των κ. Λάμπρου, Γιόγιακα, Πιτούλη και Βεζδρεβάνη, που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την παραβολή του, στο κλείσιμο της εκδήλωσης, με τα «Μουλάρια του Περικλέους». 
Από την εκδήλωση υπήρχαν και αρκετές απουσίες, που δεν γνωρίζουμε εάν και ποιες ήταν δικαιολογημένες.

Απόντες ήταν πολλοί υποψήφιοι στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, οι οποίοι αφού δεν πήραν καρέκλα, γύρισαν για ακόμα μία φορά την πλάτη τους στο κόμμα τους.
Όπως αυτή του Δημάρχου Ηγουμενίτσας και αρκετών αντιδημάρχων, όπως της κυρίας Δηλαβέρη, η οποία το προηγούμενο διάστημα και με ανακοινώσεις της, δήλωνε πως αυτή είναι η νικήτρια των εκλογών, μετά από ένστασή της, στον τομέα δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ.
Εμείς πάντως στην αίθουσα εντοπίσαμε τον ανακηρυγμένο νικητή και τομεάρχη δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Αναστασίου. 


Αυτά τα λίγα για την τοπική Νέα Δημοκρατία.

Άντε, "συντρόφια" και του χρόνου, με υγεία και εξουσία...


 







Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα η ΝΔ στη Θεσπρωτία Τα παραλειπόμενα της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα η ΝΔ στη Θεσπρωτία  Τα παραλειπόμενα της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.