Συνεχίζει η αδιαφορία του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα Σύβοτα



Σε συνέχεια της καταγγελίας στης 16/06/2016 (δείτε την εδώ και δημοσιευμένη http://www.thespro.gr/2016/06/blog-post_565.html ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κατάσταση όχι απλά παραμένει η ίδια, αλλά μέρα με την μέρα χειροτερεύει διότι τώρα πλέον είμαστε στα μέσα καλοκαιριού, οι επισκέπτες είναι πολλοί περισσότεροι και συνεπώς οι ανάγκες μεγαλύτερες. Είναι απαράδεκτες οι εικόνες αυτές που αντικρίζουν οι επισκέπτες, αλλά το ίδιο αισθανόμαστε και εμείς ως κάτοικοι και επαγγελματίες.

 

Δεν θα πρέπει να καταγγέλλουμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την αδιαφορία του, διότι αυτά που καταγγέλλουμε είναι αυτονόητα και δεδομένα ότι πρέπει να τα παρέχει και να φροντίζει να τα διευθετεί. Είναι στις αρμοδιότητες του, έχει ευθύνη, είναι υπόλογος και εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα.

 

Δεν γίνεται συνεχώς εθελοντικές ομάδες, ή ακόμα και μεμονωμένοι πολίτες να διενεργούν πράξεις καθαρισμού και να εκτελούν χρέη τροχονόμου ή οδικής βοήθειας για τα οχήματα που έχουν κολλήσει σε λακκούβες τεραστίων διαστάσεων.

Εκτός ότι υπάρχει κίνδυνος για την υγεία μας με τα σκουπίδια που περιφέρονται κατά μήκος του βομβαρδισμένου χωματόδρομου που θυμίζει Συρία, το ίδιο το οδόστρωμα αποτελεί μεγάλο κίνδυνο τόσο για υλικές ζημιές στα τροχοφόρα, αλλά και για ατυχήματα στους πεζούς. Ποιος ευθύνεται? Εμείς οι επαγγελματίες και κάτοικοι?

Δυστυχώς η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας το όραμα που είχαν για μια πιο ποιοτική ζωή, το οραματιζόντουσαν ανάποδα. Είναι πάγια τακτική και επαγγελματίες, να γράφουν ατελείωτες σελίδες με κανονιστικές αποφάσεις, τροποποιήσεις, διαβουλεύσεις και να οραματίζονται να πραγματοποιήσουν κάτι που ζήλεψαν από ταινίες, αλλά μένουν μόνο στα λόγια και όχι στο να υλοποιήσουν τα δικά τους λεγόμενα, τα αυτονόητα, τα απαραίτητα.

Δεν ξεχνούν όμως κατόπιν δικών μας παρεμβάσεων να δικαιολογούν τις πράξεις τους με τις λέξεις ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ και ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, διότι και εδώ θα μας / σας απαντήσουν ότι ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ξέχασαν να βάλουν κάδους στην παραλία Μπέλα Βράκα, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ παρέλειψαν να ρίξουν έστω ένα φορτηγό χαλίκι να μπαλώσουν τις επικίνδυνες λακκούβες με κόστος το πολύ 150,00€, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ξεχνάνε τα καλαθάκια γεμάτα με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν, και θα ακολουθήσουν μερικές σελίδες από ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ στην κανονιστική της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να εμπλουτίσουν τα παραμυθένια κείμενα και άρθρα τους.

Επειδή λοιπόν η απουσία του Δήμου Ηγουμενίτσας, η αδιαφορία, η παράλειψη, η κατ εξακολούθηση αγνόηση των καταγγελιών μας, είναι σύμμαχος τους, θα σας παρακαλούσαμε θερμά, να λάβετε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υποχρεωθεί να τηρήσει τις υποχρεώσεις του. Δεν ζητάμε καμία χάρη από τον Δήμο, τονίζουμε ότι ζητάμε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους τουλάχιστον για τους θερινούς μήνες.

Η παραλία Μπέλα Βράκα


“Οι Πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι. Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια ... Νικήτα Χρουστσώφ”

Μετά Τιμής
Βαφειάδης Αναστάσιος
Τζοβάρας Κωνσταντίνος
Συνεχίζει η αδιαφορία του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα Σύβοτα Συνεχίζει η αδιαφορία του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.