Προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker, για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας


Με επιστολή απάντησε η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε καταγγελία tvn κατοίκων των Συβότων Θεσπρωτίας κ.κ. Α. Βαφειάδη και Κ. Τζοβάρα (δείτε εδώ την καταγγελία)
Η απάντηση έρχεται μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker σχετικά με την καταγγελία για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η πιο πολυδιαφημισμένη παραλία των Συβότων Θεσπρωτίας, την Μπέλα Βράκα.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην απάντηση,  πρέπει να έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι αν αντιληφθείτε τα καθημερινά email που λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από όλο τον κόσμο για διάφορα θέματα, είναι δύσκολο να ανταποκριθούν, οπότε η σειρά προτεραιότητας και η διαβάθμιση των εγγράφων είναι δύσκολο και χρονοβόρο έργο. 
Δεν μπορούσαν να αγνοήσουν παράλληλα την κατάσταση σε μια αμιγώς τουριστική χώρα που ανήκει στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θεωρείτε ως πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο.

Η τελευταία παράγραφο, στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τους αρμόδιους και υπεύθυνους, για την επίλυση του θέματος. 
Να δούμε πότε οι δικοί μας "άρχοντες" θα ξυπνήσουν και θα πάρουν σοβαρά τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, που τους έχουν δώσει προσωρινά οι πολίτες.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

 
Προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker, για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας Προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker, για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.