Θεσπρωτία: Ο μικρός Κωνσταντίνος σώζει ζωές, 4 μήνες μετά τον άδικο θάνατο του. Μαθήματα ζωής από τους γονείς του




4 μήνες μετά τον άδικο θάνατο του μικρού Κωνσταντίνου Κοτσώνη απο την Παραμυθιά και η πανστρατιά αλληλεγγύης που συγκίνησε το πανελλήνιο, δίνει ελπίδες ζωής σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργείου υγείας, άνοιξε ο ερανικός λογαριασμός στον οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της paramythia-online.gr είχαν συγκεντρωθεί 523.000 ευρώ και οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν ανάληψη όλο το πόσο και να το διαθέσουν σε άλλους ερανικούς λογαριασμούς συνανθρώπων μας, με αποκλειστικό σκοπό την νοσηλεία και θεραπεία.

Ήδη έχουν δοθεί οι πρώτες 100.000 ευρώ σε παιδιά που έχουν ανάγκη, με τον πατέρα του μικρού Κωνσταντίνου, Ακη Κοτσώνη, να δηλώνει στην paramythia-online.gr, πως προτεραιότητα είναι η βοήθεια μικρών παιδιών, δίνοντας για άλλη μια φορά μαθήματα ζωής.

Η διαδικασία σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου υγείας, θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 3 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος ειχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και εκτός από την ασθένεια του είχε να αντιμετωπίσει και την Ελληνική γραφειοκρατεία και επί μήνες προσπαθούσε να πάρει την πολυπόθητη έγκριση για την συμμετοχή του ασφαλιστικού ταμείου στο ταξίδι ζωής στην Αμερική, αλλα κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Η περίπτωση του Κωνσταντίνου κινητοποίησε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, σε μια πρωτοφανή κίνηση αλληλεγγύης για την συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την μεταφορά του στην Αμερική. 
Φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος συμμετείχε στην συγκινητική κινητοποίηση, φτάνοντας στο επιθυμητό πόσο ωστόσο η γραφειοκρατία και οι λάθος εκτιμήσεις των υπηρεσιών υγείας, δεν μπόρεσα να νικηθούν.



Θεσπρωτία: Ο μικρός Κωνσταντίνος σώζει ζωές, 4 μήνες μετά τον άδικο θάνατο του. Μαθήματα ζωής από τους γονείς του Θεσπρωτία: Ο μικρός Κωνσταντίνος σώζει ζωές, 4 μήνες μετά τον άδικο θάνατο του. Μαθήματα ζωής από τους γονείς του Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.