Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ετοιμάζεται να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας




Από κάθε γωνιά της γης ετοιμάζονται να έρθουν επισκέπτες προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά έναν εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο της Ηπείρου, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, το αρχαιότερο νεκρομαντείο του κόσμου.

Αυτό καταμαρτυρούν οι προκρατήσεις που ήδη έχουν γίνει σε ξενοδοχεία της Πάργας, της Πρέβεζας και άλλων περιοχών της Ηπείρου και επαγγελματίες του τουρισμού κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν που τώρα ξεκινά. 
Οι πρόσφατες εργασίες ανάδειξης που έχουν γίνει στο Μνημείο το έχουν κάνει ακόμη πιο ελκυστικό, ενώ η πλούσια μυθολογία που το συνδέει με την ιστορία, το κάνει μοναδικό στο είδος του. 
Ούτε η ανεξήγητα μεγάλη αύξηση του εισιτηρίου, στάθηκε μέχρι σήμερα εμπόδιο στη διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητά του, όμως τη φετινή τουριστική περίοδο όλοι κάνουν λόγο για ένα ακόμη ρεκόρ στην προσέλευση των τουριστών.


 
Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ετοιμάζεται να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ετοιμάζεται να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.