Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας





Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή εκδήλωση του σχολείου μας, με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση και Εθισμός στο Διαδίκτυο”, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Αρχικά, θα πρέπει να ευχαριστήσω τους φορείς οι οποίοι είχαν την οργανωτική πρωτοβουλία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, το Σύλλογο Διδασκόντων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, την Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, κα Αλέκα Κοτσώνη και την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας. 

Ιδιαίτερα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ομιλητές της εκδήλωσης αυτής, γιατί με τις εύστοχες εισηγήσεις τους πρόβαλαν ιδιαίτερα τα προβλήματα τα οποία δημιουργεί η συνεχής έκθεση στο διαδίκτυο, αλλά κυρίως συμβούλεψαν μικρούς και μεγάλους για τη ασφαλή πλοήγηση στον γοητευτικό ψηφιακό κόσμο της εποχής μας. 

Οι εισηγητές της εκδήλωσης, κ. Ελένη Χαλμαντζή, ψυχολόγος με ειδίκευση στις “Ψυχοσυναισθηματικές Δυναμικές στην Εκπαίδευση”, και οι κ.κ. Ελευθέριος Τσανέλης και Φώτης Ράπτης του Γραφείου Πληροφορικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, μας περιέγραψαν την ομορφιά αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το ταξίδι στον εικονικό ψηφιακό κόσμο, που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας και τείνει να κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο από το ζωτικό μας χρόνο. 

Ιδιαίτερος έπαινος αξίζει στους δύο εκπροσώπους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, γιατί την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης επανήλθαν στη σχολική μας μονάδα και επικοινώνησαν διαδραστικά, για το ίδιο θέμα με τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης.

Τέλος, ευχαριστώ δημόσια όσους διέθεσαν χρόνο και προσήλθαν στο χώρο του σχολείου μας την ημέρα της εκδήλωσης παρακολουθώντας αλλά και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτήν. Το σχολείο μας δεσμεύεται απέναντι στην τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσει ακούραστα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας


Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας  Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.