Μια ακόμη Θεσπρωτική επιχείρηση βραβεύτηκε στη food expo 2017




Μια ακόμη επιχείρηση από τη Θεσπρωτία, έλαβε μέρος στην food expo 2017 και διακρίθηκε για την ποιότητα των προϊόντων της, από την λέσχη των αρχιμαγείρων! 
Πρόκειται για την μελισσοκομία Κίτσιος, από την Κεστρίνη, και το μέλι της. 
Παρά την κρίση και τις αντίξοες οικονομικές, φορολογικές συνθήκες , είναι αξία θαυμασμού η επιμονή και συνέπεια επιχειρήσεων από τον τόπο μας , να επενδύουν στην εξωστρέφεια και στην εξαγωγή Θεσπρωτικών προϊόντων!! 
Μια επιχείρηση που ξεκίνησε με 2 κυψέλες για χόμπι, κατέληξε να βάζει το μέλι της, σε λίγο καιρό, στα ράφια καταστημάτων σε 4 χώρες του εξωτερικού !


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.