• Επικαιρότητα

  Ηγουμενίτσα: Επίθεση μεταναστών με πέτρες σε φορτηγό - Τραυματίστηκε ο οδηγός του (+ΦΩΤΟ)


  Επίθεση από ομάδα μεταναστών καταγγέλλει ότι δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής, οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου της Τούρκικης εταιρίας μεταφορών MARS.

  Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν την είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας.

  Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 55χρονος Τούρκος οδηγός, ομάδα ατόμων, πιθανότητα μεταναστών, άρχισε να πετάει πέτρες προς το φορτηγό του, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα παρμπρίζ του φορτηγού και ο ίδιος να τραυματιστεί στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά.
  Η MARS είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες logistics της Τουρκίας, με πάνω από 7500 φορτηγά, η οποία χρησιμοποιεί κυρίως το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την μεταφορά των προϊόντων στην Ιταλία και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

  Η εταιρία, σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζει τις ανησυχίες της και με επιστολή προς το υπουργείο ζητάει περισσότερη αστυνόμευση, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να αλλάξει πολιτική και τα προϊόντα να επιβιβάζονται σε πλοία στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης, παρακάμπτοντας το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στο ταξίδι προς την Ιταλία.

  Εξέλιξη η οποία θα ήταν άκρως αρνητική για την οικονομία της περιοχής και τα έσοδα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad