Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών στην Ιταλία



Συνελήφθη, προχθες (27-01-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 43χρονος κατελήφθη προχθες μετά τα μεσάνυκτα, μπροστά στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, να αποβιβάζει από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επτά αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ (ηλικίας 33, 32, 21, 33, 16, 18 και 22 ετών), εκ των οποίων οι έξι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος μετέφερε τους παραπάνω αλλοδαπούς, από την Αθήνα στην Ηγουμενίτσα, έναντι χρηματικής αμοιβής (300) ευρώ, προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβασή τους στο εξωτερικό, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 43χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό συνεργών του 43χρονου διακινητή.


Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών στην Ιταλία Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών στην Ιταλία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.