Φιλιάτες: Νέες πινακίδες με όλες τις πληροφορίες


Καινούριες πινακίδες και άκρως κατατοπιστικές τοποθετήθηκαν τις ημέρες αυτές στην περιοχή των Φιλιατών.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου η οποία υλοποιείται από την Πολιτική Προστασία. Σκοπός η διευκόλυνση στην κίνηση, ειδικά εκείνων που δεν γνωρίζουν την περιοχή.

Οι περισσότερες πινακίδες, ειδικά στις ορεινές περιοχές έχουν να αντικατασταθούν πολλά χρόνια. Άλλες μάλιστα είναι εντελώς κατεστραμμένες. Η αντικατάστασή τους ήταν επιβεβλημένη και φαίνεται ότι ικανοποιεί πλήρως τους κατοίκους των χωριών.


Ενδεικτική είναι η επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαρδικίου Φιλιατών Θωμά Κρομμύδα προς την Πολιτική Προστασία και τον Προιστάμενο της υπηρεσίας Δημήτρη Μαυρογιώργο.


Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρει:

με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη συμβολή σας στην κατασκευή και τοποθέτηση νέων πινακίδων οδοσήμανσης στο οδικό δίκτυο των ακριτικών χωριών της Μουργκάνας του Δήμου Φιλιατών.

Η περιοχή μας επί πολλά έτη στερούνταν την "πολυτέλεια" επαρκούς σήμανσης, όχι μόνον εντός του οδικού δικτύου που την διασχίζει, αλλά ακόμη και στην είσοδό της (γέφυρα Βροσίνας) δεν ήταν εύκολο για τους επισκέπτες να κατευθυνθούν στο χωριό που επιθυμούσαν, αφενός λόγω έλλειψης πινακίδων σήμανσης επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, αφετέρου λόγω της ελλιπούς - έως ανυπάρκτου για κάποια χωριά - σήμανσης μετά την γέφυρα.

Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που κατέθεσα κατά την συνάντησή μου μαζί σας, έπειτα από σύσταση της κ. Κέλλυ Καραμάνη, ήταν συγκινητική και άκρως ενθαρρυντική, όπως επίσης και το ενδιαφέρον των υπευθύνων του έργου, κ. Δέδε Θεμιστοκλή και κ. Αντώνιου Παππά. Ελπίζω σε εξίσου θερμή και γόνιμη συνεργασία στο μέλλον, ώστε να επιτύχουμε την πολυπόθητη αναβάθμιση της περιοχής μας.


 
Φιλιάτες: Νέες πινακίδες με όλες τις πληροφορίες Φιλιάτες: Νέες πινακίδες με όλες τις πληροφορίες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.