Απάντηση στον τ. Πρόεδρο και τ. Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σαλί Μπερίσα - Του Ηλία Βεζδρεβάνη

Απάντηση στον τ. Πρόεδρο και τ. Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σαλί Μπερίσα
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ … ΑΛΑΜΑΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γράφει ο τ. Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Ηλίας Κ. Βεζδρεβάνης

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxZkOM9Qwtf7F5WsOtLXz0mog-MP8hWyAslRHIfQiVsJHohXj10vpfV-IJhnpdzhirzTS_0KWIKQUDJcBskCy_pUP_XuFKffz_2zls9kYu9EH8Jv9JQ3W-toGR3LHdfavAPZk4sBEmkOaP/s400/vezdrevanis-typos.jpg
Από το 2000 απασχολούμαι  με τους ανιστόρητους ισχυρισμούς των Μουσουλμανο-Τσάμηδων και αν οι συγκυρίες μου το επιτρέψουν και ολοκληρωθεί η νέα μου Συγγραφική προσπάθεια θα εκδώσω ένα βιβλίο για την Θεσπρωτία και τους  Μουσουλμανοτσάμηδες. Ήδη τα χειρόγραφα ξεπερνούν τις 300 σελίδες.
Εδήλωσε ο κ. Σαλί Μπερίσα: «Οι Τσάμηδες (εννοεί τους Μουσουλμανοτσάμηδες) έχυσαν αίμα για την Ελευθερίια της Ελλάδας».
Απασχολούμενος, λοιπόν, επί 18 τουλάχιστον χρόνια, με τους Μουσουλανοτσάμηδες, που δεν είναι ούτε Αλβανοτσάμηδες, ούτε Τουρκοτσάμηδες, αλλά Μουσουλμανοτσάμηδες, δεν μπορώ να αφήσω να «πέσει κάτω», χωρίς σχολιασμό,  η ανιστόρητη Δήλωση του πρώην Αλβανού Προέδρου, πρώην Αλβανού Πρωθυπουργού και πρώην προσωπικού Ιατρού – Καρδιολόγου του αιμοσταγούς Αλβανού, Κόκκινου Δικτάτορα, Εμβέρ Χότζα, που ούτε την ζωή του φίλου του Αλβανού Πρωθυπουργού Αχμέτ Σέχου δεν προστάτευσε, κ. Σαλί Μπερίσα.
Πιο ανιστόρητη και πιο ανόητη δήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει από ένα πολιτικό, που ανήλθε στα ύπατα αξιώματα της Χώρας του και υποτίθεται ότι κάποιο σχετικό βιβλίο της Ιστορίας θα έχει αναγνώσει.
… Μία μόνο αλήθεια για το αίμα, που έχυσαν, είναι ότι πράγματι ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ από τις φλέβες των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας και του Ελληνικού Χριστιανικού πληθυσμού της Θεσπρωτίας με τις άπειρες, εγκληματικές τους πράξεις κατά την Ναζιστοφασιστική κατοχή (1940-1944)
… Αλλά κρίνω σκόπιμο με αφορμή την προκλητική Δήλωση του κ. Σαλί Μπερίσα να αναφέρω τα επόμενα:
1.    Λυπούμαι διότι ως Βουλευτής της Ν.Δ. «βάλαμε πλάτη» για τον εκδημοκρατισμό της Αλβανίας και ιδιαίτερα για την οργάνωση του «Δημοκρατικού Κόμματος» της Αλβανίας με αρχηγό τον κ. Σαλί Μπερίσα, που με τα «πισωγυρίσματά» του απέδειξε ότι δεν έχει καμιά σταθερότητα και καμία συνέπεια, αλλά δρα και κινείται με πολιτικό τυχοδιωκτισμό.
Συμβάλλαμε σ’ αυτά παρ’ ότι προσωπικά μαζί με τις Βορειοηπειρωτικές Οργανώσεις δεν είχαμε καμιά εμπιστοσύνη στον κ. Μπερίσα  δια το «Χοτζικό» παρελθόν του.
2.    Φαίνεται ότι ο κ. Σαλί Μπερίσα (ο και «Πυραμιδοποιός»!) παρ’ ότι ιατρός δεν έχει φροντίσει για την υγεία του και μάλλον έχει ανάγκη ιατρού άλλης ειδικότητας. Ποιάς; Αυτής, που ασχολείται με εκείνους, που δεν λειτουργεί σωστά το μυαλό τους!
3.    Δέχθηκα την πρόταση του αείμνηστου Αρχηγού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να γίνω Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνο-Αλβανικής Φιλίας, διότι πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ΑΝΑΓΚΗ για τον Ελληνικό και Αλβανικό λαό να ζήσουν σαν καλοί γείτονες με φιλία, συνεργασία, αλληλεγγύη και ειρήνη.
4.    Η αναφορά του κ. Μπερίσα στο πόσο «αίμα έχυσαν οι Μουσουλμανοτσάμηδες για την Ελευθερία της Ελλάδας» έχει «τόση αλήθεια»,, που ο κ. Μπερίσα θα ντρέπεται για όλη του τη ζωή. Περισσότερο και από όσο ντρέπεται …(αν ντρέπεται!) για τις «Πυραμίδες» που διάρπαξαν τον τίμιο ιδρώτα εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών Μεταναστών.
5.    Παρακάμπτω – για σήμερα – την άθλια σύμπραξη των Μουσουλμανοτσάμηδων με τον Τουρκικό Στρατό εναντίον των 500 Μανιατών Εθελοντών υπό τον Ήρωα Κυριακούλη Μαυρομιχάλη στην Σπλάντζα – (Αμμουδιά) Πρεβέζης. Όπως το ίδιο πράττω και για τις εγκληματικές – μαζί με τον Τουρκικό Στρατό – πράξεις των Μουσουλμανοτσάμηδων στην Γλυκή και το Φανάρι εναντίον του Μεικτού Εκστρατευτικού Σώματος Ηπείρου υπό τον Σουλιώτη, γόνο των Μποτσαραίων, Δημ. - Νοτη Μπότσαρη.
6.     Θα περιορίσω την απάντησή μου – σήμερα – στον ανιστόρητο κ. Σαλί Μπερίσα σε ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε το 1876 στην Αθήνα. Καταχωρείται αυτό στο βιβλίο «ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ»του  Ιατρού – Ιστορικού Συγγραφέα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ν. ΓΟΥΔΑ.
Στο αναφερθέν βιβλίο του διακεκριμένου αυτού Ιστορικού Συγγραφέα και στον 8ο τόμο, σελίδες 434-435, αναφέρεται η ΣΥΜΠΡΑΞΗ Τσάμηδων (Μουσουλμανοτσάμηδων) και Αλβανών με τον τούρκικο Στρατό του Στρατάρχη ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ εναντίον του Ηρώα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ και των Συντρόφων του Αγωνιστών της Ελευθερίας των Ελλήνων στην ιστορική γέφυρα της ΑΛΑΜΑΝΑΣ.  Αυτό το κείμενο αποδεικνύει «πόσο αίμα έχυσαν οι Τσάμηδες» για την Ελευθερία των Ελλήνων!
 Έφθασαν μέχρι την ΑΛΑΜΑΝΑ για να συντρίψουν – μαζί με τους Τούρκους – την Ελληνική Επανάσταση για την Ελευθερία της Ελλάδας.
Παραδίδω τις δύο σελίδες του αναφερθέντος βιβλίου για να το αναγνώσει ο ανιστόρητος (…και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ καθώς, εγώ έχω δικαίωμα, να χαρακτηρίσω) κ. Σαλί Μπερίσα και να πληροφορηθεί ότι οι πρόγονοι των σημερινών προστατευμένων του Μουσουλμανοτσάμηδες και κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821 όπως, και κατά την Ναζιστοφασιστική κατοχή πραγματικά - έχυσαν αίμα. Αλλά αίμα Ελληνικό!
Ιδού το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, γραμμένο σε εποχή που δεν είχαν κατασκευασθεί «τσάμικα» και αηδίες, και η ιστορία γραφόταν με στοιχεία και όχι με προσδοκίες «Τσάμικων» ψηφαλακίων!
Ιδού το κείμενο της σύμπραξης Τσάμηδων (Μουσουλμανοτσάμηδων) με το Σώμα του Τουρκικού Στρατού για την κατάπνιξη της Επανάστασης των Ελλήνων το 1821 για την Εθνική Απελευθέρωση στην ιστορική γέφυρα της Αλαμάνας:
…Και συμπληρώνουμε εμείς ότι οι Μουσουλμανοτσάμηδες μετά την νίκη θα έλαβαν μέρος στους βασανισμούς και την τραγική θανάτωση του Ήρωα Αθανάσιου Διάκου!
Κύριε Μπερίσα, που ανήκεις σε «αδελφό» κόμμα με το δικό μου, αν σε στεναχώρησα δεν ευθύνομαι εγώ. Εσύ έκανες «έναρξη χειρών αδίκων».

ΗΛΙΑΣ Κ. ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ
Απάντηση στον τ. Πρόεδρο και τ. Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σαλί Μπερίσα - Του Ηλία Βεζδρεβάνη Απάντηση στον τ. Πρόεδρο και τ. Πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σαλί Μπερίσα - Του Ηλία Βεζδρεβάνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες