Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός στο Ασπροκκλήσι με τρία πολεμικά τυφέκια «kalashnikov»



Συνελήφθη, την Παρασκευή (04-05-2018) στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, συνελήφθη ο 30χρονος, σε πυκνόφυτη και δύσβατη περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφερε, κατείχε και απέκρυψε στην παραπάνω περιοχή, ένα σακίδιο που περιείχε τα παρακάτω:
τρία πολεμικά τυφέκια «kalashnikov»
τρεις γεμιστήρες και
(42) φυσίγγια, διαμετρήματος 7,62 mm.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και τα χρηματικά ποσά των (65) ευρώ και (100) δολαρίων ΗΠΑ.

Τα κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός στο Ασπροκκλήσι με τρία πολεμικά τυφέκια «kalashnikov» Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός στο Ασπροκκλήσι με τρία πολεμικά τυφέκια «kalashnikov» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.