Με επιτυχία το σεμινάριο ειδικών για τη «Χαρισματικότητα»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο ειδικών για τη «Χαρισματικότητα» που πραγματοποίησε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Χαρισματικών και Ταλαντούχων Παιδιών, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 με θέμα:

«Χαρισματικά παιδιά, έφηβοι και ενήλικες: μια κριτική προσέγγιση στις εκτιμήσεις, στις διαγνώσεις και στις παρεμβάσεις».

Εισηγήτρια ήταν η κα Ανδρούτσου Βάσω (Συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χαρισματικών και Ταλαντούχων Παιδιών), η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στα χαρακτηριστικά των χαρισματικών ατόμων, στις λανθασμένες εκτιμήσεις και διαγνώσεις, στις προσπάθειες παρέμβασης με τρόπους που συχνά θεωρείται πως «παραβιάζουν» την οντότητα του χαρισματικού ατόμου, στους τρόπους υποστήριξης κ.α.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, επισκέπτες υγείας φορέων που έρχονται σε άμεση επαφή με παιδιά, εφήβους, ενήλικες (Κέντρο κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηγουμενίτσας, ΣΣΝ, ΚΕΣΥΠ, Κέντρου Πρόληψης Αριαδνη , ΔΙΕΚ ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών κ.α.).

Το Σεμινάριο προλόγισε η κα Κόντου (Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών) και η κα Πέτσιου Σπυριδούλα (Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΨΥ, Ψυχολόγος).Την δράση συντόνιζε η κα Παπαγιαννοπούλου Αθανασία (Νοσηλεύτρια).

Τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του ΚΨΥ (Αθανασίου Ε.,Δήμα Α.,Μπάζιου Ν.,Χριστοφίδου Γ.,Πλασκασοβίτη Α, Παπαγιαννοπούλου Α) και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΨΥ (Πέτσιου Σπυριδούλα) ευχαριστούν θερμά την εισηγήτρια κα Ανδρούτσου για την εμπεριστατωμένη της εισήγηση, την άριστη συνεργασία και τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για δεύτερη φορά και φυσικά τους συμμετέχοντες χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα ήταν εφικτή η επιτυχία του σεμιναρίου.

Επιπλέον ευχαριστούμε ακόμη μια φορά τα τοπικά ΜΜΕ για την ανιδιοτελή προβολή των δράσεων του ΚΨΥ.

Με επιτυχία το σεμινάριο ειδικών για τη «Χαρισματικότητα» Με επιτυχία το σεμινάριο ειδικών για τη «Χαρισματικότητα» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.