Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, πραγματοποίησε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος, αφού καλωσόρισε τον κεντρικό ομιλητή, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κο Φώτη Κουρμούση ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και ζήτησε την κατανόηση τους για τον προγραμματισμό της ώρας της εκδήλωσης λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Ειδικού Γραμματέα.

Η εκδήλωση εστίασε στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών, με τον Ειδικό Γραμματέα να απαντά σε ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμούς των συμμετεχόντων.


Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.