Το τμήμα Παραμυθιά - Μεσοπόταμος και απαλλοτριώσεις για την είσοδο της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο




Την Παρασκευή δεκαπέντε (15) του μηνός Ιουνίου έτους 2018, και ώρα 15.00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Α. ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ», με θέμα: «Μελέτη σύνδεσης ΕΟ Ηγουμενίτσας –Πρέβεζας με Εγνατία οδό (τμ. Παραμυθιά-Μεσοπόταμος)».

Β. ΘΕΜΑΤΑ
1. Επικύρωση πρακτικού –αποφάσεων 6ης/9-5-2018 τακτικής συνεδρίασης Π.Σ.

2. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ, Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στην Περιφέρεια Ηπείρου κατά το σχολικό 2018 - 19.
(εισήγηση: η Δ/νση Διοίκησης)

3. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2018
(εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)

4. Έγκριση Τροποποίησης Περιφερειακών Προγραμμάτων
(εισήγηση: η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)

5. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για το έργο: «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας)»
(εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας)

6. Επικαιροποίηση- διόρθωση της υπ’ αριθμ. 11/52/24-10-2012 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου : «Έγκριση Περιφερειακού Συμβουλίου για εκκίνηση διαδικασιών επίταξης ιδιοκτησιών υπό απαλλοτρίωση», ως προς τον τίτλο του τρίτου έργου.
(εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας)


Το τμήμα Παραμυθιά - Μεσοπόταμος και απαλλοτριώσεις για την είσοδο της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Το τμήμα Παραμυθιά - Μεσοπόταμος και απαλλοτριώσεις για την είσοδο της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.