Εθελοντική αιμοδοσία Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας



Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας.
Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εορτασμού για την συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την ίδρυση της τοπικής μας (1988 – 2018), θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις, την 22 και 24 Ιουνίου 2018.
Την 22-06-2018, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα εκπαίδευσης της Δ.Α. Θεσπρωτίας, από τα μέλη και τους φίλους της τοπικής μας, οι οποίοι παρακαλούνται να αφιερώσουν 5 λεπτά από τον χρόνο τους, δίνοντας μία φιάλη αίμα, για τον ιερό σκοπό της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Παράλληλα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη ένδυσης - υπόδησης, προκειμένου αυτά να παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, αντίστοιχα, για να διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες μας.
Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Τοπικής μας, που βρίσκεται στο β' όροφο της Δ.Α. Θεσπρωτίας.
Την 24-06-2018, ημέρα Κυριακή, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανηπειρωτική φιλική συνάντηση, με τη συμμετοχή και των τεσσάρων τοπικών διοικήσεων Ηπείρου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Θα ακολουθήσει, το καθιερωμένο πλέον, 4o Barbeque Party, στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας.
SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)


 
Εθελοντική αιμοδοσία Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας Εθελοντική αιμοδοσία Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.