• Επικαιρότητα

  Πλανόδιος πωλητής επιτέθηκε σε αστυνομικό στον Λάμποβο - Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός, στον εισαγγελέα ο πωλητής


  Ιδιαιτέρα προκλητικός ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στην συνεχεία χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού

  Ένας έλεγχος για τροχονομική παράβαση στάσης για πλανόδιο εμπορίου στην πλατεία Βούλγαρη, κατέληξε σε επεισόδιο με επίθεση σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου για τον κατηγορούμενο.

  Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο κατηγορούμενος που βρισκόταν σε πάγκο πώλησης στην πλατεία Βούλγαρη, αντέδρασε όταν υπηρεσίες του δήμου του ζήτησαν την σχετική άδεια, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν άντρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς για να βεβαιώσουν τροχονομική παράβαση.

  Ο κατηγορούμενος επέδειξε προκλητική συμπεριφορά, η οποία κορυφώθηκε με επίθεση και χειροδικία σε έναν εκ των αστυνομικών, με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

  Ο κατηγορούμενος συνελήφθη με την κατηγορία της απείθειας, αντίστασης κατά της αρχής και της επίθεσης, του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου για πλανόδιο εμπορείο και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για τα περαιτέρω.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad