Έφυγε με την ουρά στα σκέλια...

Με την ουρά στα "σκέλια" έφυγε από την Ηγουμενίτσα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με το ΚΙΝΑΛ, κ. Δημητρίου, μετά από τη συνάντηση που προσπάθησε να έχει, στο μαγαζί του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Πάσχου.

Ο κ. Δημητρίου βρέθηκε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, όπου είχε επαφές με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, στην προσπάθεια ανεύρεσης υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του.

Σε μία από αυτές του κινήσεις, προσπάθησε να συναντηθεί με τον κ. Πάσχο, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, στο εστιατόριο του, την ώρα που εργαζόταν. 

Κατάλαβε όμως πολύ γρήγορα, πως ο Αλέκος δεν διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου.

Και εισέπραξε, όχι απλά την άρνηση του κ. Πάσχου, αλλά βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ψάχνει πέτρα για να κρυφτεί.

Για όσους γνωρίσουν τα επιμελητηριακά θέματα και ισορροπίες, σε επίπεδο περιφέρειας, η στάση του κ. Πάσχου δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Για όσους δεν είναι ειδήμονες, τους ενημερώνουμε πως λίγους μήνες πριν, όταν ο κ. Πάσχος ήταν υποψήφιος για τη νεοσύστατη Ένωση Επιμελητηρίων Ηπείρου, θέση στην οποία τελικά εξελέγη με ψήφους 5-2, έναντι του συνυποψηφίου του κ. Μήτση, είχε λάβει την διαβεβαίωση του κ. Δημητρίου για την στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Υπόσχεση που αθέτησε ο κ. Δημητρίου, στηρίζοντας τελικά την υποψηφιότητα Μήτση.

Η εκδίκηση ως γνωστό είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Και όταν ο "πελάτης" το παραγγέλνει ωμά, η απόλαυση είναι πιο γλυκιά.  

Ειδικά όταν παίζεις εντός έδρας και το μενού το καθορίζεις εσύ.



Έφυγε με την ουρά στα σκέλια... Έφυγε με την ουρά στα σκέλια... Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.