Ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας φιλοξενεί έκθεση του Κώστα Κορωναίου


 
Ο Χρήστος Μασούρας είναι ένα Θεσπρωτός φωτογράφος της αναζήτησης, μέσα από την οποία οδηγείται σε δημιουργικές ατραπούς. 
Επ' αυτού δε χρειάζεται θεωρητική υποστήριξη, αλλά η καλύτερη και ουσιαστικότερη απόδειξη είναι τα έργα του. 
Και κατορθώνει με τη φωτογραφική τέχνη να παράγει πολιτισμό και να προάγει πολιτισμό, που τόσο ανάγκη τον έχει η περιοχή. 
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στο φωτογραφείο του, στην Ηγουμενίτσα, εγκαινιάστηκε έκθεση φωτογραφίας ( θα παραμείνει εκεί για ένα μήνα) του Κώστα Κορωναίου, ο οποίος διαπρέπει στη φωτογραφία της διαφήμισης και της μόδας. 
Όσοι την έχουν επισκεφθεί δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, γιατί πρόκειται για συλλεκτικές φωτογραφίες polaroid, που σε ταξιδεύουν σε επίπεδο αίσθησης και γιατί όχι και συναισθήματος. 
Είναι από κάθε άποψη αξιέπαινη η πρωτοβουλία του κ. Μασούρα, που ξεκίνησε πέρυσι με φωτογραφίες του Ηπειρώτη Κώστα Μπαλάφα, και φιλοδοξεί ότι θα καθιερωθεί ως θεσμός αυτή του η επιτυχημένη προσπάθεια. 


 
Ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας φιλοξενεί έκθεση του Κώστα Κορωναίου Ο Θεσπρωτός φωτογράφος Χρ. Μασούρας φιλοξενεί έκθεση του Κώστα Κορωναίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.