Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τους μελισσοκόμους



Ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών. Επιπλέον ανακοινώνονται και οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1. “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”.

Κυψέλες Διαχείμασης: Η καταγραφή των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών γίνεται με αίτηση-δήλωση προς την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας από όλους τους μελισσοκόμους-κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων μέχρι 21 Ιανουαρίου 2019, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Δράση 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων”: οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το υπόδειγμα που μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία μας, στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 21η Ιανουαρίου 2019.

Δράση 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”: Οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι που μετακινούν τα μελισσοσμήνη τους κατά το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στη δράση έως και την 1η Ιουλίου 2019, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στη δράση 3.2. “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 21η Ιανουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ

Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τους μελισσοκόμους Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τους μελισσοκόμους Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.