Ανκόνα: Μπλόκο σε 25 κιλά μαριχουάνα από την Ηγουμενίτσα



Από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με 25 κιλά μαριχουάνας τοποθετημένα σε ειδική κρύπτη κατάφερε να περάσει ένας 40χρονος από την ΠΓΔΜ, ο οποίος επιβιβάστηκε στο πλοίο Cruise Europa με προορισμό το λιμάνι της Ανκόνα στην Ιταλία.

Όταν έφτασε όμως στην Ιταλία, την ώρα που έβγαινε από το πλοίο, η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία σε συνεργασία με την υπηρεσία τελωνείων σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο.

Στην έρευνα συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος, ο οποίος κατάφερε και εντόπισε την ειδική κρύπτη στην οποία βρίσκονταν τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον υπολοχαγό της Ιταλικής Αστυνομίας Οικονομικού Εγκλήματος, Μάρκο Στρούκι, ο οποίος μίλησε στο zougla.gr, η αξία των ναρκωτικών από την πώληση θα ανερχόταν στις 200.000 ευρώ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ τώρα οι Ιταλικές Αρχές, εξετάζουν το πώς ο συλληφθείς κατάφερε και μετέφερε από την Ελλάδα τα ναρκωτικά χωρίς να εντοπιστούν.
Ανκόνα: Μπλόκο σε 25 κιλά μαριχουάνα από την Ηγουμενίτσα Ανκόνα: Μπλόκο σε 25 κιλά μαριχουάνα από την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.