Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο


 
Η ομάδα ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, παίρνοντας μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής με θέμα “Zero Waste Islands” κατέκτησε την πρώτη θέση στην περιφέρεια Ηπείρου και βρέθηκε μέσα στις είκοσι πρώτες Πανελλαδικά στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι Αθηνών. 
 
Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
 
Τα παιδιά ταξίδεψαν στην Αθήνα, μαζί με τους συνοδούς τους, για να συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο στις 23 Απριλίου 2019. 
 
Εκεί είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για θέματα που αφορούν το σχολείο και την πρόοδό τους, για θέματα που αφορούν την ενασχόληση τους με την ρομποτική και ξεναγήθηκαν σε χώρους του Προεδρικού Μεγάρου, ανταλλάσοντας αναμνηστικά δώρα. 
 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας συγχαίρει όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα, τον προπονητή τους Παντελή Άγγελο και ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Νταή, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ.) που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης της αποστολής κ των συνοδών τους.
Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο Επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.