Μήνυμα Γιάννη Καραγιάννη για την Πρωτομαγιά


Ένα παγκόσμιο γεγονός, ύμνος στους αγώνες των εργατών ανά τον κόσμο, τιμάται για να θυμίζει την πάλη απλών ανθρώπων στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Την πρώτη Μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών σε ανάμνηση της εξέγερσης των εργατών του Σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή.

Σήμερα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, με τον Ελληνικό λαό να αγωνίζεται και να ονειρεύεται καλύτερες μέρες, η εργατική πρωτομαγιά αποκτά όσο ποτέ, μια ιδιαίτερη σημασία.

Μια παγκόσμια σημασία που ακόμα και στον μικρόκοσμο του Δήμου μας, συμβολίζει αφενός την διεκδίκηση για ένα καλύτερο μέλλον, αφετέρου έχει το πραγματικό νόημα των δικαιωμάτων των εργαζόμενων που όπως σε όλη την χώρα, βιώνουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις.

Η ήμερα της Πρωτομαγιάς αποκτά και ένα ιδιαίτερο συμβολισμό. Τον συμβολισμό της Ενότητας και της Συνεργασίας.

Της Συνεργασίας με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας έτσι ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε για έναν τόπο που προστατεύει και ενδυναμώνει τους εργαζομένους, ένα τόπο με κοινωνική αλληλεγγύη και προστασία των ευάλωτων ομάδων μας, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, αλλά κυρίως την κοινωνική πρόοδο.

Γιάννης Καραγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας
Μήνυμα Γιάννη Καραγιάννη για την Πρωτομαγιά Μήνυμα Γιάννη Καραγιάννη για την Πρωτομαγιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.