Μήνυμα Γόγολου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου



Με την έλευση του Μαΐου εύχομαι σε όλους καλό μήνα. Ο Μάϊος σηματοδοτεί κάθε χρόνο, την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την περιοχή μας. Με την ευκαιρία αυτή δηλώνω, ότι αποτελεί προτεραιότητα μας ως αυριανή Δημοτική Αρχή, η περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας.

Σε έναν τομέα που η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν άφησε κανένα αποτύπωμα, τόσο στον τομέα της προβολής και των ενεργειών που συμπληρώνουν την προσπάθεια των επιχειρήσεων, όσο και στη δημιουργία συνθηκών για την επίτευξη δύο αναγκαίων παραμέτρων ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος : την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τη διαμόρφωση των συνθηκών για την προσέλευση επισκεπτών «υψηλού προδιαγραφών».

Επισημαίνω τρεις στόχους, πέραν του ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής και των βασικών υποχρεώσεων κάθε δημοτικής αρχής για τις τουριστικές περιοχές, όπως τους έχει επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας του συνδυασμού στον τομέα αυτό.

1. Κρουαζιέρα.

Η προσέγγιση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για την περιοχή που έμεινε ανεκμετάλλευτη. Έχουμε ολοκληρώσει τον φάκελο προς τους υπευθύνους που καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών, ώστε η περιοχή μας να γίνει προορισμός των συμμετεχόντων στις κρουαζιέρες.

2. Κατασκευή Μαρίνας για τα Yachts.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς, τον Οργανισμό Λιμένα και την κεντρική εξουσία για την κατασκευή Μαρίνας ελλιμενισμού και παραμονής σκαφών αναψυχής στην περιοχή μας, με όρους που θα εξασφαλίζουν οικονομικά οφέλη για τους κατοίκους του Δήμου και νέες θέσεις εργασίας.

3. Αεροπορικός Τουρισμός.

Άφησα σκόπιμα ως 3ο στόχο την καινοτόμα ενέργεια της δημιουργίας Πεδίου (αεροδρομίου) υποδοχής υπερελαφρών και ελαφρών αεροσκαφών. Τα μικρά αυτά Πεδία αποτελούν παρθένο έδαφος για την ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού υψηλών προδιαγραφών. Ήδη υπάρχουν 120.000 αεροσκάφη και 195.000 άδειες χειριστών, με πάνω από 1.000.000 πτήσεις σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε επεξεργαστεί σχέδιο για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για την περιοχή μας, που δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Οι κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες είναι ιδανικές για το σκοπό αυτό στην περιοχή του Μαργαριτίου. Θα το τολμήσουμε.

Εύχομαι σε όλους του επαγγελματίες καλή τουριστική σεζόν και να υποδεχθούν τους επισκέπτες μας με επαγγελματισμό και …χαμόγελο.

Μήνυμα Γόγολου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου Μήνυμα Γόγολου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.