Ο Μάριος Κάτσης για την υποψηφιότητα του με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές



Φίλες και φίλοι,

Τέσσερα χρόνια τώρα δώσαμε μεγάλους αγώνες κάτω από δύσκολες συνθήκες και πετύχαμε πολλά. Με πολλή δουλειά, με σχέδιο και εντιμότητα αποδείξαμε ότι μπορούμε! Με τη δική σας καθημερινή στήριξη, καταφέραμε να ξαναστήσουμε την κοινωνία στα πόδια της, να βάλουμε την οικονομία στις ράγες της ανάπτυξης, και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα σκοτεινά χρόνια του ΔΝΤ και της βαθιάς κρίσης που διατάραξαν την κοινωνική συνοχή.


Στο Νομό μας, σε #Ηγουμενίτσα, #Παραμυθιά, #Φιλιάτες και σε όλες τις περιοχές, κάναμε μια σειρά από παρεμβάσεις, μεγαλύτερες ή μικρότερες, με στόχο να καταστήσουμε τη #Θεσπρωτία, έναν τόπο που αξίζει να ζεις και να εργάζεσαι, να μεγαλώνεις τα παιδιά σου και να δημιουργείς.

Μπορεί να μην κερδίσαμε όλες τις μάχες, όμως να είστε σίγουροι ότι τις δώσαμε όλες, και αυτές ήταν πολλές. Χάρη στις νίκες που πετύχαμε μαζί, καταφέραμε να είμαστε σήμερα σε καλύτερο σημείο από αυτό που ξεκινήσαμε.

Στην μάχη που έρχεται, για πρώτη φορά χωρίς τον βραχνά των μνημονίων, αποφασίζουμε αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή αν θα επιστρέψουμε στις μέρες που βύθισαν την χώρα στο σκοτάδι της λιτότητας, των, χρεών, των λουκέτων και της εργασιακής υποτίμησης.

Νιώθω περήφανος που εκπροσώπησα όλους τους Θεσπρωτούς όσο καλύτερα μπορούσα, με σεβασμό και υπευθυνότητα. Ζητώ τη στήριξη σας, με εφόδια τα πεπραγμένα μας και το σχέδιο μας για το αύριο, ώστε να μην αφήσουμε το χθες να επιστρέψει, ζητώ τη στήριξη σας για να προχωρήσουμε μπροστά, με τον ίδιο ζήλο, αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία και αποφασιστικότητα.

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Και θα είμαστε όλοι εκεί!
----------------------------------------------------------------------------------
#marioskatsis #syriza_proodeytiki_summaxia #thesprotia

Μάριος Κάτσης - Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Ο Μάριος Κάτσης για την υποψηφιότητα του με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές Ο Μάριος Κάτσης για την υποψηφιότητα του με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.