Θεσπρωτικό «χρώμα» σε συγκέντρωση του Άγγελου Συρίγου στην Αθήνα




Σε μια πολυπληθή συγκέντρωση στο αρχοντικό "Εριέττα", στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ομίλα ,ο φίλος των ηπειρωτών και υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας , καθηγητής Άγγελος Συρίγος . 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να "εκμεταλλευτούν" τις γνώσεις του καθηγητή, μέσω πολλών ερωτήσεων κυρίως για κρίσιμα εθνικά θέματα. Ομολογουμένως η ενημέρωση ήταν καθηλωτική. Δόθηκαν απαντήσεις από τον πλέον ειδικό , για την γεωπολιτική ισορροπία στην περιοχή , για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, για το μεταναστευτικό ,για την ασφάλεια και φυσικά διατυπώθηκαν πολιτικές εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον.

Την ευθύνη της διοργάνωσης της πολύ επιτυχημένης συγκέντρωσης είχαν οι Θεσπρωτοί , Φώτης Κοσσιώρης και Γιάννης Στάθης.

Τον Άγγελο Συρίγο , προλόγισε ο Θεσπρωτός Γιάννης Στάθης , ο οποίος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στη επιστημονικό έργο και την διαδρομή του καθηγητή , με ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη του για την Ήπειρο.

Ο Άγγελος Συρίγος είναι υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ στην Α' περιφέρεια της Αθήνας. 


 
Θεσπρωτικό «χρώμα» σε συγκέντρωση του Άγγελου Συρίγου στην Αθήνα Θεσπρωτικό «χρώμα» σε συγκέντρωση του Άγγελου Συρίγου στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 23, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.