Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για τη νίκη στις εκλογές

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για τη νίκη στις εκλογές




Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν με θέρμη το ψηφοδέλτιο μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους που έδωσαν με ηρεμία και αρχές τον καλύτερο τους εαυτό και όλα τα μέλη της παράταξης μας πού καθημερινά είναι το φως στον πυρσό μας.

Με έναν κοινό σκοπό, πιο ενωμένοι από ποτέ, με κοινά όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, νικήσαμε όλοι μαζί τον λαϊκισμό, την ακροδεξιά και το ψέμα.

Η Νέα Δημοκρατία με φάρο τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη με ασφάλεια, σταθερότητα και μεγάλη επιμονή θα βγάλει την Ελλάδα από τα βράχια πού είχε προσαράξει 4,5 χρόνια για να πλεύσει ξανά στις θάλασσες του απέραντου γαλάζιου που μας αξίζει.

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και πολλά λόγια.

Σύνθημα μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά για την πατρίδα μας

Για έργα μας ψήφισε ο Ελληνικός Λαός όχι για λόγια.

Συγχαίρουμε τον επανεκλεγέντα Βουλευτή Θεσπρωτίας κο. Βασίλειο Γιόγιακα και του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας καλή επιτυχία.

Οι επιτυχίες του θα είναι επιτυχίες όλων μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους υποψήφιους Βουλευτές του ψηφοδελτίου της νίκης στον νομό μας για τον έντιμο, επίπονο, αξιών και αρχών αγώνα τους για την παράταξη.

Η οργάνωση μας πιο δυνατή από ποτέ, με σημαία της τις αρχές και αξίες που μας ενώνουν, φάρο μας για τον δρόμο της ανάπτυξης του Νομού μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα υπηρετεί πάντα το κοινό καλό.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι,
#ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ
#ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΔ 
Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για τη νίκη στις εκλογές Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας για τη νίκη στις εκλογές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.