Έκλεισε και για φέτος την " αυλαία " του το Θεσπρωτικο ωδειο Ηγουμενίτσας

Έκλεισε και για φέτος την " αυλαία " του το Θεσπρωτικο ωδειο Ηγουμενίτσας


Έκλεισε και για φέτος την " αυλαία " του το Θεσπρωτικο ωδειο Ηγουμενίτσας με τις τελικές του εξετάσεις που διεξήχθη στο χώρο της Σχολής από τους μαθητές σε όλες τις ειδικότητες των μουσικών οργάνων. 
 
Εκτός από τους σπουδαστές της πόλης της Ηγουμενίτσας έλαβε μέρος και μαθήτρια από την γειτονική μας χώρα την Αλβανία για τις προαγωγικές εξετάσεις και υποψήφια πτυχιούχος Πιάνου. 
 
 
 
Όπως ορίζει ο νόμος του ΥΠΠΟΑ κάθε τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς οι σπουδαστές δίνουν τις εξετάσεις στα θεωρητικά και στο μουσικό όργανο ώστε να πιστοποιείται η τάξη τους όπου στέλνονται μαθητολογια και θεωρούνται από το υπουργείο Πολιτισμού. 
 
 
Η ιδιοκτήτρια του Θεσπρωτικού Ωδείου κ.Μυσκετα Νικόλ συγχαίρει τους μαθητές, ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στο πρόσωπο της και το έργο της και τους συναδέλφους της που έχουν κοινή πορεία 6 ετών. 
 
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση με νέες προοπτικές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020
Έκλεισε και για φέτος την " αυλαία " του το Θεσπρωτικο ωδειο Ηγουμενίτσας Έκλεισε και για φέτος την " αυλαία " του το Θεσπρωτικο ωδειο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.