Αλέκος Πάσχος: Φρενο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και σε εναν 2ο γύρο παραμυθιών του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέκος Πάσχος: Φρενο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και σε εναν 2ο γύρο παραμυθιών του ΣΥΡΙΖΑ


Σε 3 ημέρες αποφασίζουμε το αν θέλουμε μια ανεξέλεγκτη δεξιά, που χωρίς κανένα φρένο θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της, για το αν θέλουμε ένα δεύτερο γύρο ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς, που κατάφερε να όχι απλά να χάσει το κάθε ηθικό πλεονέκτημα που διατυμπάνιζε, άλλα κατάφερε να φέρει ένα βήμα πριν την εξουσία την Νέα Δημοκρατία, ή για το αν θέλουμε το προοδευτικό αντίβαρο του Κινήματος Αλλαγής, να φρενάρει το παραπάνω δίπολο.

Σε 3 ημέρες αποφασίζουμε με πολιτικά, ιδεολογικά και κοινωνικά κριτήρια για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Σε 3 ημέρες αποφασίζουμε αν θέλουμε προοδευτικότητα από τον κατεξοχήν προοδευτικό χώρο της Ελλάδας, ή αν θέλουμε τον συντηρητισμό της Νέας Δημοκρατίας και το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιλογή είναι δική μας όπως και η ευθύνη.

Δεν είναι καιρός για λάθη. Είναι καιρός να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να δώσουμε την αναπτυξιακή τροχιά που επιθυμούμε στην Θεσπρωτία και στην χώρα μας.

Με κοινωνική αλληλεγγύη, πρόνοια στους αδυνάτους και στήριξη στην μεσαία τάξη. Με ενδιαφέρον στους συνταξιούχους μας και στα περήφανα γηρατειά καθώς και με επίκεντρο την νεολαία μας.

Στο Κίνημα Αλλαγής, έχουμε καταθέσει το «Σχέδιο Ελλάδα». Είναι η πρόταση μας για την ανάπτυξη, και την κοινωνική δικαιοσύνη και την αποκατάσταση των εισοδημάτων. Είναι το πρόγραμμα που όλοι αντιγράφουν και χρησιμοποιούν το τελευταίο καιρό για να πείσουν πως έχουν σχέδιο.

Ο λαός όμως τους έχει καταλάβει και την Κυριακή, τοποθετεί το Κίνημα Αλλαγής, ως ρυθμιστή της πολιτικής κατάστασης και ως παράγοντα που θα φρενάρει τα σχεδία τους για συνεχιζόμενη λιτότητα.

Στις 7 Ιουλίου επιλέγουμε Κίνημα Αλλαγής


 
Αλέκος Πάσχος: Φρενο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και σε εναν 2ο γύρο παραμυθιών του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Πάσχος: Φρενο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και σε εναν 2ο γύρο παραμυθιών του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.