Σήμερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια

Σήμερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάριαΜέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, οι νέοι Αντιδήμαρχοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν πρόκειται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής, παρόλα αυτά θα υπάρξει νέο πρόσωπο στα οικονομικά του Δήμου.

Στο τομέα της καθαριότητας, η σχετικά καλή προηγούμενη θητεία του κ. Τζώρτζη, "αναγκάζει" τον Δήμαρχο να τον διατηρήσει στη θέση του. 

Αμετακίνητος φαίνεται να είναι και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Μιχάλης Γκίκας. ενώ τα μηχανήματα του δήμου θα τα αναλάβει ο Ηλίας Λώλης, ενώ στο σχήμα θα συμμετέχει και ο Λευτέρης Κώστας, υπεύθυνος για τη λειτουργία των καταστημάτων.

Στην Πρόνοια φαίνεται να μετακομίζει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ κ. Μάκης Φουσέκης, ενώ στη θέση του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ παραμένει ο Σωτήρης Μήτσης.

Την "ορφανή" θέση της Πρόνοιας αναλαμβάνει ο παιδίατρος κ. Δημήτρης Δημάκος.


Σήμερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια Σήμερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.