Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
 
 

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στις προσπάθειές τους, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και πνευματικά εφόδια για το ταξίδι της ζωής, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να απολαύσουν το πολύτιμο αγαθό της Παιδείας και της μόρφωσης.

Καλή σχολική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι πολλές φορές με τον παιδαγωγικό τους πατριωτισμό, κόντρα στα όποια προβλήματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, καταφέρνουν και κρατούν το ελληνικό σχολείο ψηλά, ικανό να δημιουργεί τους έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο διεθνές στερέωμα.

Φυσικά, καλή δύναμη και στους γονείς και κηδεμόνες που στηρίζουν ηθικά και υλικά τη νέα γενιά, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και άξιοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Για μια ακόμα σχολική χρονιά, θα είμαι παρών στην προσπάθεια για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, στοίχημα που κερδήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης της εκπαίδευσης από μόνιμους εκπαιδευτικούς και θα δώσουμε σκληρούς αγώνες για να υιοθετηθούν και από τη σημερινή κυβέρνηση, οι μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών που δρομολόγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (με εγγραφή των 4.500 διορισμών στον προϋπολογισμό του 2019 για την ειδική εκπαίδευση και με εγκριτική απόφαση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για ακόμα 10.500 διορισμούς, για τους προϋπολογισμούς του 2020 και του 2021).

Καλή σχολική χρονιά!

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.