Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου
 

Την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον .ΥΤΑ Καρβουναρίου, κατήγγειλαν στο Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καρβουναρίου κ. Βασίλης Δημητρίου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ.κ Παππάς Ευάγγελος, Ντούκας Χρήστος και Χατζάρας Βασίλειος.

Άμεσα ο Δήμαρχος Σουλίου προέβη σε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, όπου και διαπιστώθηκε η μη επιχωμάτωση των απορριμάτων.

Μετά απο επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ κ. Αντώνη Νάστα, ο Δήμαρχος Σουλίου ενημερώθηκε πως θα επικαλυφθούν άμεσα τα απορρίμματα, κάτι που έγινε και επιβεβαιώθηκε με δεύτερη αυτοψία του Δημάρχου στον χώρο.
Σήμερα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε και τρίτη αυτοψία, όπου και διαπιστώθηκε πως η επιχωμάτωση των απορριμάτων συνεχίζετε όπως προβλέπεται

"Στην διαχείριση των απορριμάτων δεν χωράνε "εκπτώσεις" και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να εκτελούν τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουν. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή δεν θα ανεχτούμε καμιά πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσους και τους συνδημότες μας" ανέφερε ο Δήμαρχος Σουλίου σε σχετικό σχόλιο.

Ο κ. Καραγιαννης αναφέρθηκε και στην μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, σημειώνοντας πως "ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, βρίσκεται στα όρια του και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην μετατροπή του σε ΧΥΤΥ οπως εχει προγραμματιστεί από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, αμβλύνει το πρόβλημα. Είμαστε διατεθειμένοι να κλείσουμε τον ΧΥΤΑ, σε περίπτωση που επικρατήσει στασιμότητα και πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων από όσους έχουν συμβατικές υποχρεώσεις" τόνισε ο κ. Καραγιάννης

Τέλος ο Δήμαρχος Σουλίου είχε επικοινωνία και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, όπου και τονίστηκε η ανάγκη για μεταφορά όσο τον δυνατόν περισσοτέρων απορριμάτων στην μονάδα Α.Σ.Α Ηπείρου.
Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Παρέμβαση του Δήμαρχου Σουλίου Γ. Καραγιάννη, για την μη επιχωμάτωση των απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.