Ο Δήμος Φιλιατών καταδικάζει ...τον εαυτό του

Ο Δήμος Φιλιατών καταδικάζει ...τον εαυτό του


Κι όμως...
Το είδαμε και αυτό.
Ο δήμος Φιλιατών, να καταδικάζει τον εαυτό του, μέσα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφαση εξεδόθη μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών, που είχε προκαλέσει η αντιπολίτευση και αφορούσε το θέμα που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, με τα πεταμένα βιβλία σε παράνομη χωματερή των Φιλιατών, από υπαλλήλους του Δήμου.

Η απόφαση αναφέρει:
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, εκφράζει τη λύπη του και καταδικάζει απερίφραστα, το ατυχές περιστατικό της απόρριψης λογοτεχνικών βιβλίων που βρισκόταν σε αποθήκη εγκαταλειμμένου κτιρίου και όχι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης".
Δηλαδή λυπάται και καταδικάζει απερίφραστα, η δημοτική αρχή, το ατυχές όπως χαρακτηρίζει περιστατικό, το οποίο όμως προκάλεσε η ίδια με τις πράξεις της.

Και συνεχίζει:
"Η δημοτική αρχή, ζητά συγγνώμη, από τους δωρητές, για την άστοχη ενέργεια της απόρριψης των βιβλίων σε προσωρινό χώρο Εναπόθεσης Ανακυκλώσιμων Υλικών του δήμου".
Αφού ζητά συγγνώμη, από τους δωρητές για την άστοχη ενέργειά τους, στην συνέχεια τους κοροϊδεύουν, λέγοντάς τους πως τα βιβλία πήγαν σε προσωρινό χώρο Εναπόθεσης Ανακυκλώσιμων Υλικών του δήμου. 
Αλήθεια μπορεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Τσότσης, να μας υποδείξει που ακριβώς βρίσκεται ο προσωρινός χώρος Εναπόθεσης Ανακυκλώσιμων Υλικών καθώς και τις απαραίτητες άδειες για τη λειτουργία του;

Τέλος στην απόφαση αναφέρεται:
"Ταυτόχρονα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, την επίσπευση των ενεργειών για την Ηλεκτρονική Καταγραφή των βιβλίων και τη σύνδεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου"
Ποια βιβλία ακριβώς θα καταγράψετε ηλεκτρονικά:
Αφού τα πετάξατε ήδη στην χωματερή και στη συνέχεια τα θάψατε επί τόπου για να εξαφανίσετε τα ίχνη του "εγκλήματος". 
Τι σας εμπόδισε στην προηγούμενη, 5ετή, θητεία σας να καταγράψετε ηλεκτρονικά τα βιβλία και να λειτουργήσετε τη δημοτική βιβλιοθήκη, όπως είχατε εξαγγείλει στις κάμερες πριν από δύο χρόνια, παρουσιάζοντας μάλιστα τον υπεύθυνο για τη λειτουργία της κ. Μικρούλη;
  
 
Ο Δήμος Φιλιατών καταδικάζει ...τον εαυτό του Ο Δήμος Φιλιατών καταδικάζει ...τον εαυτό του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.