Τι απαντάει το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για το περιστατικό με τον σκύλο στη Κόρινθο

Τι απαντάει το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για το περιστατικό με τον σκύλο στη Κόρινθο


Διαφορετικά είναι τα πράγματα, σύμφωνα με το ΚΤΕΛ, σχετικά με το θέμα που προέκυψε στην Κόρινθο, ανάμεσα σε οδηγό του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας και επιβάτιδος που ήθελε να ταξιδέψει μέχρι την Ηγουμενίτσα, μαζί με το σκύλο της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, η υποχρέωση που υπάρχει από το νόμο, είναι ότι τα ΚΤΕΛ υποχρεούνται να έχουν αναρτημένα τα συγκεκριμένα δρομολόγια (ελάχιστο ποσοστό 30% επί των εκτελούμενων) στα οποία θα επιτρέπεται η μεταφορά των ζώων, αυστηρά και μόνο στην καμπίνα των επιβατών και πάντως σε καμία απολύτως περίπτωση στον χώρο αποσκευών (περιλαμβανομένης της περίπτωσης ζώων μέσα σε δέματα).

Συγκεκριμένα για τη διαδρομή Αθήνα - Ηγουμενίτσα, υπάρχουν καθημερινά 3 δρομολόγια, επομένως η υποχρέωση του ΚΤΕΛ είναι σε ένα από τα δρομολόγια, να επιτρέπει τη μεταφορά ζώων, όπως και γίνεται καθημερινά, στο πρωινό δρομολόγιο προς Ηγουμενίτσα και μόνο.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ διευκρινίζει, πως ουδέποτε ο οδηγός ζήτησε από την επιβάτιδα να τοποθετήσει το σκύλο στο χώρο των αποσκευών και πως κακώς ο οδηγός επέτρεψε να επιβιβαστεί η συγκεκριμένη κυρία, κάτι που όμως έπραξε για να μην ταλαιπωρηθούν οι υπόλοιποι επιβάτες από την καθυστέριση.

Τι απαντάει το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για το περιστατικό με τον σκύλο στη Κόρινθο Τι απαντάει το ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας για το περιστατικό με τον σκύλο στη Κόρινθο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.