Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του Γαρδικίου προς την ΔΕΗ για τα συνεχή προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του Γαρδικίου προς την ΔΕΗ για τα συνεχή προβλήματα στην ηλεκτροδότησηΕντείνονται οι αντιδράσεις για τα συνεχή προβλήματα της ηλεκτροδότησης, με την πρόεδρο της Τ.Κ. Γαρδίκίου, να παίρνει σειρά και να αποστέλλει έγγραφη καταγγελία στον ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας απαντήσεις για τις ενέργειες που θα προβεί ο παροχέας για την επίλυση του προβλήματος.

«Αγανάκτηση είναι η πιο ήπια λέξη που μπορεί να περιγράψει κάνεις τα συναίσθημα που βιώνουν οι κάτοικοι του Γαρδικίου» αναφέρει χαρκτηριστικά η κ. Σιώλου Θεοδώρα η οποία τονίζει πως «η υπομονή για την κωλυσιεργία των ιθυνόντων έχει εξαντληθεί»

Η πρόεδρος του Γαρδικίου θέτει και θέμα υγείας των πασχόντων η οποίοι λαμβάνουν ιατρική βοήθεια μέσω συσκευών που λειτουργούν με ρεύμα, ενώ σημειώνει και τις περιπτώσεις ζημιών των οικιακών συσκευών.

Αναλυτικά η επιστολή

Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του Γαρδικίου προς την ΔΕΗ για τα συνεχή προβλήματα στην ηλεκτροδότηση Έντονη διαμαρτυρία της προέδρου του Γαρδικίου προς την ΔΕΗ για τα συνεχή προβλήματα στην ηλεκτροδότηση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.