Αποθέωσε τον Ηγουμενιτσιώτη Αλέξανδρο Λώλη, ο προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης!

Αποθέωσε τον Ηγουμενιτσιώτη Αλέξανδρο Λώλη, ο προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης!


Τον 17χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρο Λώλη, αποθέωσε σε ανάρτησή του στο fb ο πρώην προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης. Ήταν από τους ανθρώπους που είχε την πληροφορία πριν από 3,5 χρόνια για έναν αριστεροπόδαρο πιτσιρικά από την Ηγουμενίτσα που «μιλάει» στην μπάλα και πήγε ο ίδιος να τον δει για να αποκομίσει άποψη.

Τα υπόλοιπα λίγο-πολύ γνωστά, αφού ο Λώλης έλαμψε με την παρουσία του σε Κ15 και Κ17, το καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας και ήδη έχει πάρει και τις δύο πρώτες του συμμετοχές με Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας.



Δείτε την τρομερή ασίστ του Λώλη με την οποία «άδειασε» τρεις αντιπάλους και πιο κάτω ο ποστάρισμα στο fb του κ. Ανθυμιάδη, ο οποίος δουλεύει πλέον στις υποδομές της Βέροιας, αλλά φρόντισε στα χρόνια που δούλεψε στον ΠΑΣ να αφήσει αρκετό έμψυχο υλικό προς αξιοποίηση πίσω του.

Αποθέωσε τον Ηγουμενιτσιώτη Αλέξανδρο Λώλη, ο προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης! Αποθέωσε τον Ηγουμενιτσιώτη Αλέξανδρο Λώλη, ο προπονητής του στην Κ15, Τάσος Ανθυμιάδης! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.