Στην Εθνική παίδων ο αθλητής του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Κωνσταντίνος Μένης (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Εθνική παίδων ο αθλητής του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Κωνσταντίνος Μένης (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στην Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της Εθνικής παίδων, που πραγματοποιήθηκε απο την Δευτέρα 23/12 και ολοκληρώθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 2020, στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας , ενόψει του ομίλου της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (08-19/07) , συμμετείχε ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας ΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Μπακοδήμο, τους συνεργάτες του και τους αθλητές της Εθνικής παίδων καλωσόρισαν στην Νεμέα ο Ταμίας της Ε.Ο.ΠΕ. και Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης, ο Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Νεμέας Θανάσης Καρκόνης και η διοίκηση του τοπικού σωματείου Α.Σ. Νεμέας και συγκεκριμένα οι Κώστας Μπαναγής και Παναγιώτης Ρογκάκης.


Στην Εθνική παίδων ο αθλητής του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Κωνσταντίνος Μένης (+ΒΙΝΤΕΟ) Στην Εθνική παίδων ο αθλητής του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας Κωνσταντίνος Μένης (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.