Ένας Θεσπρωτός για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Βούπερταλ

Ένας Θεσπρωτός για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Βούπερταλ 


Υποψήφιος για Δήμαρχος Βούπερταλ προσπαθεί να γίνει ο Θεσπρωτός στην καταγωγή, Παναγιώτης Πασχάλης και ζητάει τη βοήθεια των Ελλήνων που είναι εγγεγραμμένοι (δηλωμένοι) στο Βούπερταλ, και είναι ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι της γερμανικής υπηκοότητας ή πολίτες άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Πασχάλης έχει καταγωγή από το Κολεστάτι Κορύτιανης, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πασχάλη:

Αγαπητοί Έλληνες και Ελληνίδες συμπολίτες της πόλεως Βούπερταλ,

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 θα ανακηρυχθούν εκλογές στην πόλη του Βούπερταλ για το αξίωμα του Δημάρχου, όπου θέλω να συμμετέχω ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εν λόγω εκλογές. Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα, μπορείτε να ενημερωθείτε δια μέσω των κοινωνικών δικτύων της προσωπικής μου ιστοσελίδας:


Πρέπει να σημειωθεί, ότι είμαι ο μοναδικός ανεξάρτητος υποψήφιος για το χρίσμα του Δημάρχου της πόλεως μας Βούπερταλ, που σημαίνει ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα των εκλογικών περιφερειών. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν είμαι εξαρτώμενος από τα άλλα Κόμματα. Ως ανεξάρτητος και αφοσιωμένος μόνο για την ευημερία της πόλης μας και για το καλό κοινό των πολιτών μας και της περιφέρειας. Είναι πολύ σημαντικό ότι, ως ανεξάρτητος υποψήφιος για το χρίσμα του Δημάρχου της πόλεως Βούπερταλ, θα επωμισθώ όλα τα έξοδα της προεκλογικής μου εκστρατείας μόνος μου. Ούτε θα δεχθώ δωρεές από καμία άλλη παράταξη των κομμάτων ή εκλογικών περιφερειών, και δεν θα διαπραγματευτώ καμία υποστήριξή τους, ώστε να περιορίσουν την ανεξαρτησία μου.

Σας ενημερώνω, και σας επισημαίνω, ότι για την υποβολή ως ανεξάρτητος υποψήφιός, σε αντίθεση με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, απαιτούνται 330 έγκυρες υποστηρικτικές υπογραφές για την συμμετοχή μου από τους συμπολίτες της πόλεως μας Βούπερταλ. Επικαλούμαι την αμέριστη υποστήριξη των συμπατριωτών μας και των συμπολιτών μας για το χρίσμα του Δημάρχου της πόλεως Βούπερταλ. Διότι, με την υπογραφή σας, μου παρέχεται η δυνατότητα να συμμετέχω ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Επίσης, σας ενημερώνω ότι, όλοι οι πολίτες, που είναι εγγεγραμμένοι (δηλωμένοι) στο Βούπερταλ, και είναι ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι της γερμανικής υπηκοότητας ή πολίτες άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν το δικαίωμα ψήφου. Ελληνίδες και Έλληνες, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Δήμο του Βούπερταλ και είναι ηλικίας άνω των 16 ετών, έχουν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή Δημάρχου.

Σε περίπτωση που με γνωρίζετε ή όχι, εάν είστε πρόθυμοι και θέλετε να μου δώσετε την υποστηρικτή σας υπογραφή, εκτυπώστε το συνημμένο έντυπο με τη σφραγίδα της πόλης, το συμπληρώνετε, το υπογράφετε και το στέλνετε ταχυδρομικώς στη διεύθυνσή μου, η οποία αναγράφεται στο έντυπο. Για την εκτύπωση του έντυπου θα το βρείτε στον κάτωθι σύνδεσμο:


Αν δεν με γνωρίζετε ή θα θέλατε να γνωριστούμε, πριν από την υποβολή του έντυπου για την υποστηρικτική σας υπογραφή. Σας παρακαλώ, όπως επικοινωνήστε μαζί μου δια μέσω του e-mail μου, το οποίο αναγράφεται στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Είμαι πρόθυμος να συναντηθώ μαζί σας, αρκεί να μου προτείνετε 3 ραντεβού και θα έρθω σε επαφή μαζί σας.
Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, κατά την διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας, θα περιοδεύσω σε όλα τα προάστια του Βούπερταλ, και θα είμαι διαθέσιμος για συνάντηση σε προκαθορισμένα μέρη, τα οποία θα ανακοινώνονται στην προσωπική μου ιστοσελίδα ή δια μέσω άλλων κοινωνικών δικτύων (διαφημίσεων).

Σας ευχαριστώ θερμά και αναμένω τη στήριξή σας για το καλό της πόλεως μας.

Με χαιρετισμούς
Παναγιώτης Πασχάλης
Ένας Θεσπρωτός για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Βούπερταλ Ένας Θεσπρωτός για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Βούπερταλ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.