Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής (+ΦΩΤΟ)

Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής (+ΦΩΤΟ)
 

Τελετή παράδοσης - παραλαβής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

6 χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, ο αρχιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης παρέδωσε τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του, πλωτάρχη, Στέφανο Σουρβίνο, που υπηρετούσε έως σήμερα ως υπολιμενάρχης Ηγουμενίτσας. 


Ο Αντώνης Μάζης, κατά τη διάρκεια της πολυετής θητείας του, στο τιμόνι του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, αντιμετώπισε τα ζητήματα που προέκυψαν, με σύνεση και αποτελεσματικότητα, με σημαντικότερο γεγονός, το τραγικό περιστατικό με το Norman Atlantic. 

Ο κ. Μάζης θα παραμείνει στην Ηγουμενίτσα ως Περιφερειακός Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα την Ηγουμενίτσα και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας επί των ακτών της βορείως της άκρας Πετηνάρι, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας. 


Η τελετή παραλαβής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στις 11:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνθεον, όπου ο κ. Μάζης θα παραλάβει τη διοίκηση από τον Υποναύαρχο Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει την 1η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τον Πειραιά.
Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής (+ΦΩΤΟ) Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας: Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.