Ηγουμενίτσα: Αναχωρούν από το κάμπινγκ 16 Ιταλοί - Παραμένουν 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης

Ηγουμενίτσα: Αναχωρούν από το κάμπινγκ 16 Ιταλοί - Παραμένουν 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης


Αναχωρούν αύριο 27/3/2020 για τα λιμάνια Ανκόνα και Πρίντεζι της Ιταλίας δέκα έξι (16) Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για επαναπατρισμό στο Camping του Δρεπάνου, ύστερα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών. (Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση για όλους τους Ιταλούς που βρίσκονται στην Ελλάδα). 

Με έγγραφό του προς την Περιφέρεια Ηπείρου και τις Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου, ο Επίτιμος Προξενικός Λειτουργός της Ιταλίας σε Ήπειρο και Λευκάδα κ. Σπυρίδων Χαρ. Μανδέλλας, κάνει γνωστό ότι αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου και περί ώρα 23.00 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας δύο πλοίων της Ναυτιλιακής Εταιρίας GRIMALDI LINES με προορισμό το ένα για την Ανκόνα και το άλλο για Μπρίντιζι. 

Με αυτά θα επαναπατριστούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ιταλοί υπήκοοι, καθώς και αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα στην Ιταλία και για διαφόρους λόγους βρίσκονται στην Ελλάδα εξαιτίας διακοπής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών από τη διάδοση του κορωνοϊού. 

Στο Camping εξακολουθούν να φιλοξενούνται δέκα πέντε (15) άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης, για τους οποίους συνεχίζονται οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους . 

Χρήσιμες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
· Ambatene.esterit.it>Sala Stampa>ArchivioNews 
Ηγουμενίτσα: Αναχωρούν από το κάμπινγκ 16 Ιταλοί - Παραμένουν 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης Ηγουμενίτσα: Αναχωρούν από το κάμπινγκ 16 Ιταλοί - Παραμένουν 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.