Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν κάποιοι να επιλέγουν θάλασσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν κάποιοι να επιλέγουν θάλασσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Όσες εκκλήσεις και να κάνουν οι αρχές, όσα στοιχεία και να κυκλοφορήσουν από τη γειτονική μας Ιταλία, που δεν έλαβε εγκαίρως αυστηρά μέτρα και τώρα θρηνεί εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά, αρκετοί είναι αυτοί που δεν κρίνουν σκόπιμο να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αρχών.

Ακόμα κι αν αυτή η συμπεριφορά τους επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο φακός του thespro.gr κατέγραψε 10άδες άτομα να περπατούν και να κάνουν πικ νικ στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα.

Η κίνηση ήταν εμφανώς μειωμένη από την αντίστοιχη το απόγευμα της Παρασκευής όπου δεν έβρισκες χώρο να παρκάρεις στην παραλία, ωστόσο αυτό δεν αρκεί.

Πρέπει όλοι να περιοριστούμε στις απαραίτητες μετακινήσεις μας, πριν αναγκαστεί η κυβέρνηση να το επιβάλει, με ότι αυτό θα σημάνει για την καθημερινότητα όλων μας.

Ας βοηθήσουμε όλοι να ξεπεραστεί η κρίση και θα έχουμε μπροστά μας όλο το καλοκαίρι για τις βόλτες μας και τα μπάνια στο Δρέπανο.

Τώρα προέχουν άλλα και είναι σοβαρά.

Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν κάποιοι να επιλέγουν θάλασσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν κάποιοι να επιλέγουν θάλασσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες