Σκανδαλώδεις πρακτικές του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

Σκανδαλώδεις πρακτικές του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας 
Μερικές φορές, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς λέει ο θυμόσοφος λαός...
Εγώ όμως δεν το πολυσκέφτηκα και μίλησα. Και σας ζητάω συγνώμη για αυτό.
Και μίλησα, για να συγχαρώ τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, για την άμεση αντίδρασή του για τον καθαρισμό του ποδηλατόδρομου (Δείτε ΕΔΩ).
Ψάχνοντας όμως το θέμα βαθύτερα διαπίστωσα πράγματα, που δυστυχώς, θα με κάνουν να ανακαλέσω.
Όχι για τον απαραίτητο καθαρισμό του ποδηλατόδρομου, αλλά για τον τρόπο που αυτός έγινε.

Και εξηγούμε:
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Θανάση Πορφύρη στις 12-02-2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 1651 (Δείτε ΕΔΩ), ανατέθηκε απευθείας "η εργασία ευπρεπισμού του χώρου πλησίον του ποδηλατόδρομου, στον κύριο Κ.Θ., με έδρα τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας και διακριτικό τίτλο IGOUMENITSA CLEANING & SERVICES, έναντι του ποσού των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (9.500,00€), πλέον του Φ.Π.Α.".

Μια εταιρία που δεν είχε καμία προϋπηρεσία στους καθαρισμούς, αφού εγγράφηκε στο ΓΕΜΗ στις 5-02-2020, μόλις μία εβδομάδα πριν την ανάθεση που της έγινε από την ΟΛΗΓ Α.Ε. (Δείτε ΕΔΩ).

Πρέπει να παραδεχθούμε τη διοίκηση του λιμανιού, που άμεσα εντόπισε τη νεοσύστατη εταιρία και χωρίς δεύτερη σκέψη την εμπιστεύτηκε και προχώρησε στην ανάθεση της εργασίας, χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσει ρε αδερφέ και κανέναν άλλον επαγγελματία.

Θα μου πείτε: Έλα ρε Βαγγέλη, αφού οι εργασίες έπρεπε να γίνουν. Στο κάτω κάτω της γραφής εσύ το ανέδειξες".
Θα μπορούσα, υπό προϋποθέσεις, να συμφωνήσω μαζί σας, εάν δεν ξύπναγε ο αρβανίτικος διάολος μέσα μου και μου σκάλιζε τη μνήμη,
Γιατί θυμήθηκα πως για τις συγκεκριμένες εργασίες, δηλαδή για τη «Καθαριότητα των Επιβατικών Σταθμών Τ1 και Τ2, του Πυροσβεστικού Σταθμού και των λοιπών στεγασμένων χώρων του Λιμένα – Καθαριότητα των χώρων της χερσαίας ζώνης Λιμένων Ηγουμενίτσας, Πλαταριάς, Συβότων και Σαγιάδας αρμοδιότητας Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και αποκομιδή των απορριμμάτων από τη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας», είχε γίνει διαγωνισμός από την ΟΛΗΓ (Δείτε ΕΔΩ), τον οποίο κέρδισε η εταιρία ANTIPOLLUTION A.N.E , για 3 χρόνια, με το κόστος να φτάνει τις 20.000 το μήνα (Δείτε ΕΔΩ).

Με απλά λόγια, με απόφαση της νέας διοίκησης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, δόθηκε σε 2η εταιρία το χρηματικό ποσό των 9.500€, την ίδια ώρα που πληρώνουμε την 1η με 20.000 το μήνα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σαν thespro.gr, θα επικοινωνήσουμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, ώστε να μας απαντήσει εάν εγκρίνει και επικροτεί τις παραπάνω τακτικές. 

Εάν είναι έτσι να σταματήσω και εγώ να φωνάζω και να γίνομαι "κακός".

Βαγγέλης Α. Αναστασίου
Σκανδαλώδεις πρακτικές του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Σκανδαλώδεις πρακτικές του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2020 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. H καθαριοτητα που εγινε, ειναι οσα βλεπει η πεθερα! καθαρισαν τα χοντρα, αλλα ακομα υπαρχει πολυ σκουπιδι και οι καδοι ξεχειλισμενοι με σκουπιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.