Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ

Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ


Χρηματοδότηση των ομάδων, μέσω διαφήμισης, ξεκίνησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, κάνοντας την αρχή με τρεις αθλητικούς συλλόγους της Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα:
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 27 Ιανουαρίου 2020, χρηματοδοτήθηκε με 1.000€ (+ΦΠΑ)  ο  «ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», για τη διαφημιστική προβολή της ΟΛΗΓ ΑΕ στις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου.
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 17 Δεκεμβρίου 2019, χρηματοδοτήθηκε με 1.000€ (+ΦΠΑ) ο Α.Σ. ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,  για την προβολή δημοσιότητας της ΟΛΗΓ ΑΕ, με τοποθέτηση πανό σε εμφανές σημείο του γηπέδου.
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 12 Δεκεμβρίου 2019, χρηματοδοτήθηκε με 1.500€ (+ΦΠΑ) η ΠΑΕ Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ¨Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ¨ για προβολή δηµοσιότητας της ΟΛΗΓ ΑΕ,, µε τοποθέτηση πινακίδας 2µ. x 5µ. σε εµφανές σηµείο του γηπέδου, καθώς και την ραδιοφωνική και µεγαφωνική προβολή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, προτίθεται να διαφημιστεί και στις εγκαταστάσεις και άλλων αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.